1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Afün Girgen’in durumu iyi
Afün Girgen’in durumu iyi

Afün Girgen’in durumu iyi

Alerji tedavisi için gittiği Girne Akçiçek Hastahanesi’nde fenalaşarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastahanesi’nde anjiyo yapılan Girgen’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Doğan Türk Birliği’nin ve milli takımımızın eski futbolcusu, Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan’ın yardımcı antrenörü  Afün Girgen geçtiğimiz gün kalp krizi geçirdi.

Geçtiğimiz gün takımın Doğan Türk Birliği’nin 2014-15 sezonu için yapılan antrenman sonrası alerji tedavisi için gittiği Girne Akçicek Hastahanesi’nde kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındı. Girne Akçiçek Hastanesi doktorlarının yaptıkları müdahale sonucu hayata dönen Girgen, dün kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastahanesi’nde dün anjiyo yapıldı. Yapılan anjiyo sonrası doktorları tarafından yapılan açıklamada Afün Girgen’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Girgen’in doktorları ayrıca, sağlık durumu ayni şekilde devam ettiği sürece yarın sabah yoğun bakım kontrolünden çıkacağını ve normal odaya alınıp bir iki gün içinde taburcu olabileceğinin altını çizdi. Yenidüzen Gazetesi olarak Doğan Türk Birliği’nin sembol isimlerinden Afün Girgen’e acil şifalar diler, bir an önce onu yeşil sahalarda futbolcularıyla omuz omuza görmeyi umut ederiz.

Bu haber toplam 1588 defa okunmuştur