1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Son paylaşımı bu oldu
Son paylaşımı bu oldu

Son paylaşımı bu oldu

Sait Erkmen, önceki gece tenis öncesi fotoğrafını çekerek, oğlu ile paylaştı. Bu kareler Erkmen’in son fotoğrafı oldu.

A+A-

Polis Bülteni’nde “ani ve gayri tabii ölüm” başlığıyla yer alan bilgiye göre, 43 yaşındaki Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) Başkan Yardımcısı Sait Erkmen, önceki gece saat 21.30 sıralarında Girne Belediyesi’ne ait tenis sahasında oyun oynarken aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.
Erkmen’in tenis oynarken fenalaştığı ve yere yığıldığı öğrenilirken, Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldığı sıralarda yolda yaşamını kaybettiği belirtildi. Erkmen’in ani ölümüyle sarsılan ailesi ve dostları büyük üzüntü yaşadı.

Doku örnekleri Türkiye’ye gönderildi…
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Erkmen’e dün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldı. Ölüm nedeninin saptanması için yapılan otopsiden sonuç alınamaması üzerine ölüm sebebinin tespiti için Türkiye’ye doku örnekleri gönderildi.
Erkmen, bugün Lefkoşa’da kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecek.

Sait Erkmen kimdir?

29 Mart 1971 Lefkoşa’da doğdu. İlköğrenimini Atatürk İlkokulu’nda, Ortaöğrenimini Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda ve Lise öğrenimini Lefkoşa Türk Lisesi’nde tamamlayıp mezun oldu. 1995 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişikler bölümünden mezun oldu. Daha sonra İngiltere’ye giderek Bradford Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans Eğitimini 1997 yılında tamamladı. 1997-1999 yıllarında askerlik görevini yaptı. 1999-2012 yılları arasında Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gosteren bir sirketin farklı bölümlerinde 13 yıl yönetici pozisyonunda çalıştı. 01 Mart 2012 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumunda Başkan Yardımcılığı görevine atandı.  Evli ve bir çocuk babası.

Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur