1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuklu yargılanacak…
Tutuklu yargılanacak…

Tutuklu yargılanacak…

Mağusa’da faaliyet gösteren “Muhabbet Cafe” isimli işyerine girerek hırsızlık yapmakla suçlanan zanlı H.A.B.M. dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Mağusa’da faaliyet gösteren “Muhabbet Cafe” isimli iş yerine girerek yiyecek ve içecek sirkat etmekle suçlanan zanlı H.A.B.M. almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat” ve “Mülke tecavüz” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı H.A.B.M. davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma tamamlandı…

Meselenin tahkikat memuru Gökhan Kol, zanlı H.A.B.M.’un 14 Ağustos tarihinde “Muhabbet Cafe” isimli iş yerine girerek içeriden nargile yapımında kullanılan 3 şişe şurup, 1 paket kahve aroması, 1 teneke içecek, 1 adet salam, 1 adet ekmek ve 6 adet yumurtayı sirkat ettiğini açıkladı. Zanlı H.A.B.M.’un Mağusa Ağır Ceza Mahkemesinde “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” davasından yargılanarak “Denetimli Serbestlik” yasasından faydalandığını belirten Kol, zanlının yasa gereği yükümlülüklerini yerine getiremediği için hakkında derhal derdest emri çıkarıldığını da belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Kol, zanlının davaları görüşülünceye değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Cezaevine gönderildi…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı H.A.B.M.’nın davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

 

 

Bu haber toplam 1681 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler