1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Şüpheli görülen 2 kişinin kaçak olduğu ortaya çıktı…
Şüpheli görülen 2 kişinin kaçak olduğu ortaya çıktı…

Şüpheli görülen 2 kişinin kaçak olduğu ortaya çıktı…

KKTC’de uzun süre izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen A.H ile M.İ.K. tutuklandı…

A+A-

Mağusa’da Küçük Sanayi Bölgesinde şüpheli olarak görülen ve Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürülen A.H ile M.İ.K.’in KKTC’de kaçak oldukları ortaya çıktı. “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” suçundan dolayı tutuklanarak dün İskele Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı A.H ile M.İ.K. aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

Kaçak olduklarını beyan ettiler…

Meselenin tahkikat memuru Yasin Kural, 22 Haziran tarihinde Mağusa Küçük Sanayi Bölgesinde şüpheli olarak görülen zanlı A.H ile M.İ.K.’in alıkonularak Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürüldüğünü söyledi. Zanlıların yapılan ilk sorgularında KKTC’de izinsiz ikamet ettiklerini ve çalışmadıklarını beyan ettiklerini açıklayan Kural, zanlıların beyanlarının araştırılacağını söyledi. Kural, ayrıca yapılan muhaceret kontrollerinde zanlı A.H’nin 630 gün, zanlı M.İ.K’nin ise 1055 gün KKTC’de izinsiz ikamet ettiklerinin tespit edildiğini açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden Kural, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

 

3’er gün tutuklu kalacaklar…

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Etiketler : ,