1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kalemi kapattım”
“Kalemi kapattım”

“Kalemi kapattım”

Süper Lig lideri Yenicami’nin genç file bekçisi Yusuf Yontar, “sezon sonunda namağlup şampiyonluğun yanısıra kupayıda kazanmak istiyoruz” dedi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ülke futbol liglerinin 15’nci hafta sonunda A takımlar düzeyinde kalesinde sekiz golle en az gol gören Yenicami kalecisi Yusuf Yontar, kalesini gole kapattığını ve Yenicami’ye bu yıl sadece şampiyonluğun yetmeyeceğini söyledi.
Süper Lig lideri Yenicami’nin genç file bekçisi Yusuf Yontar, 15. hafta sonunda en yakın rakibe 14 puanlık bir fark attıklarını, bu farkın da kapanmasının çok zor olduğunu vurguladı.

Yontar “Hocamın güvenini boşa çıkarmadım”
Yenicami’nin genç file bekçisi Yusuf Yontar, sezon öncesi antrenörü Turan altay’ın kendisine güvendiğini ve bu güveni de takım arkadaşlarının yardımı ile boşa çıkarmadığını söyledi.
Yontar, “Ali Duvarcı gibi bir duayenden kaleyi devralmak kendi adıma çok zordu, ancak hocamın katkıları ve takım arkadaşlarımın bana yardımlarıyla bu zoru başardım” dedi.

“Şampiyonluk yetmez” 
Süper Lig lideri Yenicami’nin genç file bekçisi Yusuf Yontar, takımı Yenicami’nin çok şampiyonluklar gördüğünü, ancak bu sezon hem namağlup şampiyon olmak, hemde Kıbrıs Kupası’nı kazanmak istediklerini söyledi.
Yontar, “Yenicami kulübüne gittiğimiz zaman orada bulunan abilerimiz bizlere şampiyonluk öykülerini, namağlup şampiyonluk hikayelerini anlatırlar, ancak çifte kupa oyküsü anlatan yok” dedi. Genç file bekçisi, takımın durumunun çok iyi olduğunu, bu nedenle sezon sonunda hem ligi, hemde kupayı alıp, tarih yazmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1417 defa okunmuştur