1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CTP'den Mağusa'da kan bağışı
CTP'den Mağusa'da kan bağışı

CTP'den Mağusa'da kan bağışı

Kan bankalarında yaşanan sıkıntı nedeniyle organize olan CTP Mağusa İlçesi kalabalık bir katılımla kan bağışında bulundu.

A+A-

Kan bankalarında yaşanan sıkıntı nedeniyle organize olan CTP Mağusa İlçesi kalabalık bir katılımla kan bağışında bulundu. Partili gönüllüler kan verme noktalarına giderek gerekli işlemleri tamamlamanın ardından kurtarılacak hayatlar için bağışta bulundu. Sağlıklı her insanın ayda bir kez kan vermesiyle ortada sorun kalmayacağını vurgulayan bağışçılar bu duyarlılığın ülke geneline yayılmasını diledi.

 

Kayalp: "Kan ver hayat kurtar"

Mağusa İlçe Başkanı Oktay Kayalp partililere teşekkür ederek birkaç saat içinde organize olduklarını ve gönüllülerin koşarak kan vermeye geldiğini belirtti. Ülkede birçok alanda eksiklik ve sorun yaşandığını belirten Kayalp, birçok sorunu yardımlaşarak çözmenin mümkün olduğunu vurguladı. Farkındalık yaratmanın önemine değinen Kayalp, “Buradan halkımıza çağrımız kan verip hayat kurtarmalarıdır. Hastanelerde yaşanan sorunların bilinciyle bir nebze de olsa katkıda bulunmak isteyen duyarlı tüm yurttaşlarımızı bu göreve davet ederim” dedi.

Bu haber toplam 2003 defa okunmuştur
Etiketler : ,