1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Stelios Vakfı ödül verecek…
Stelios Vakfı ödül verecek…

Stelios Vakfı ödül verecek…

Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum girişimcilere Stelios Vakfı ödül verecek… Amaç iki toplumlu işbirliğini cesaretlendirmek

A+A-

 

Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum Girişimciler Stelios Vakfı tarafından altıncısı gerçekleştirilecek olan “Girişimcilik Ödülleri” ne katılıma bir kere daha büyük ilgi gösteriyor.

Ödül töreni 15 Ekim 2014’de Stelios Vakfı’nın eski Lefkoşa’da açmış olduğu Stelios Evi’nde gerçekleştirilecek. Törende, Sör Stelios Hadji-Ioannou kişisel olarak 10 tane girişimciye iki toplumlu işbirliğini cesaretlendirmek amacı ile 10,000 Euro ödül verecek.

Sör Stelios Hadji-Ioannou, Stelios Vakfı aracılığı ile şimdiye kadar iki toplumlu girişimlere 1.2 milyon Euro değerinde ödül verdi. 2009’dan beri gerçekleştirilen Stelios ödülleri, iki toplum arasında ekonomik ve politik bağları güçlendiren işlere verildi. Kazanan takımlar ticaret, turizm, online  danışmanlık, çevre, eğitim ve sanat gibi geniş iş alanlarda faaliyet gösteriyor.

Bu yıl, Stelios Ödüllerine katılmak isteyen adaylar başvuru formlarını 30 Eylül tarihine kadar Stelios Vakfına ulaştırabilecekler.

Kıbrıs’ta İş Ortaklığı Stelios Ödülleri ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için www.stelios.com adresinden Stelios Vakfına, +357 25365118 numaradan ve Marios.Missirlis@stelios.com adresinden Vakfın yerel temsilcisi Marios Misirlis’e ulaşabilir.

 

Ayrıntılı bilgi için:
0533 8672628 - 0542 861 6222 idilsheytan@yahoo.com - emete.imge@hotmail.com

Bu haber toplam 2118 defa okunmuştur