1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Evde internetin adı: Lifecell Digital”
“Evde internetin adı: Lifecell Digital”

“Evde internetin adı: Lifecell Digital”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni markası Lifecell Digital, önceki akşam tanıtıldı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, sabit internet piyasasına yeni bir soluk getirmek amacıyla kurduğu yeni şirketi Lifecell Digital Girne’de tanıtıldı. Ev ve iş yerlerinde kullanılabilen sabit internetle iletişim çözümlerini Turkcell kalitesiyle sunmayı amaçlayan Lifecell Digital, Turkcell’in yeni ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) şirketi olarak Kuzey Kıbrıs’la buluştu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, internetin önemini vurguladığı konuşmasında hız, süreklilik ve 7/24 hizmetin öneminden bahsederek “Şu an devlet olarak 7/24 hizmeti sunamıyoruz ama Türkiye’de kamu özel işbirlikleriyle bunların sağlandığını görüyoruz” dedi. Bağzıbağlı sektördeki bazı iyileştirmelerden söz ederek bu yatırımlar için fiberin olmazsa olmaz ve ülkemiz için çok önemli bir kaynak olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti “Bugün altyapımızda olan fiber altyapısının çok daha iyi durumlara gelmesi gerekiyor ki bahsettiğimiz iyileşmeler olsun. Bahsettiğimiz bu yatırımlarla, transmisyon ve omurga yatırımlarıyla çok kısa sürede sektörün önünü tamamen açacağımızı düşünüyoruz.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç bürokratlara, politikacılara sektör için önümüzü açın çağrısında bulundu. Atilla Koç “Biz bütün varlığımızla Turkcell olarak yalnız Kıbrıs’lılara değil ülkedeki herkese, 100 bin öğrencili Kıbrıs Üniversitelerine de hizmet için buradayız” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden sunumunda “Lifecell Digital ile bu sektördeki çıtayı yükselterek adamızı kaliteli sabit internetle buluşturacağız” dedi.

Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal da yıllardır bu sektörün içerisinde yer aldıklarını söyledi. Yaptıkları tüm çalışmalarla bu sektör içerisinde interneti uçuracaklarını belirterek, “Lifecell Digital LTD’i zirveye taşıyacağız” dedi.

t2-036.jpg

Lifecell Digital görkemli gece ile tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kurduğu yeni şirketi Lifecell Digital Girne’de görkemli bir lansmanla tanıtıldı. Geceye, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Daire Müdürleri, Başkanlar, üst düzey yetkililer, sivil toplum örgütü ve üniversite temsilcileri, basın mensupları, çok sayıda davetli ile Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Lifecell Digital ailesi de katıldı. Sabit geniş bant internet teknolojisi üzerinden iletişim çözümleri sunan Lifecell Digital, “Kaliteli, hızlı, kesintisiz, 7/24 çağrı merkezi ve dijital hizmet kanalları ile müşteri hizmeti, ödeme kolaylığı ve çeşitliliği” kavramlarıyla üst düzey performansı bu alana taşıyacak, yeni paket ve hız seçenekleriyle kullanıcılarına Kuzey Kıbrıs’ta fark yaratacak. KKTC’nin tümünde güçlü kapsama sağlayarak her ihtiyaca, her eve uygun hız ve her bütçeye uygun avantajlı kampanya seçenekleri sunarken Turkcell’lilere de aylık ödeme kolaylığı sağlayacak Lifecell Digital, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’in sunumuyla tanıtıldı.

t1-039.jpg

Gecede Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı’nın konuşmaları ardından “Lifecell Digital” pastası kesildi.

Lütfiye Özipek’in mini konseri ile devam eden gece Türkiye ve Kuzey Kıbrıs tarafından şovlarıyla beğenilen sürpriz isim illüzyonist Aref Ghafouri’nin konsepte uygun olarak uçuran nefesleri keserek müthiş sahne şovuyla son buldu.

Ev internetinde herkese Lifecell Digital’dan fırsatlar

Lifecell Digital’ın lansman gecesinde lansmana özel peşin ödemeli paketlerinde %25’e varan indirimler sunulduğundan bahsedilirken 5, 10 ve 20 Mbps (Megabit) kesintisiz hızlarından birinin 3, 6 ve 12 aylık paket süreleriyle birlikte seçilebileceği aktarıldı.

Ev internetinde 5, 10 ve 20 Mbps (Megabit) hızlarda sunulacak tekliflerle birlikte Lifecell Digital’ın belli bir kotaya ulaşılınca hızı azaltan bir çalışma yapısının olmayacağı da vurgulandı. Toplantıda ayrıca Lifecell Digital’ın dedike hız ihtiyacı olan işletmelere de özel sunulan paketleri olduğu verilen bilgiler arasında.

Lifecell Digital’ın lansman gecesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere de fırsatlar sunulduğundan bahsedildi. Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanan müşterilerinin ceplerinden peşin bir tutar çıkmadan ev interneti almalarına olanak sağlayan bu paketlerin de müşterilerin faturalarına yansıyacak şekilde 12 ay taahhütle %50’ye varan indirimlerle sunulacağından bahsedildi.

Lifecell Digital’ı ev veya işyerlerine kurdurmak isteyenler başvurularını; satış noktalarını ziyaret ederek, www.lifecelldigital.com web sayfasından ulaşarak veya 0533 878 0535 Lifecell Digital çağrı merkezini arayarak hemen gerçekleştirebilirler.

 

 

Bu haber toplam 9028 defa okunmuştur