1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Başarılı bir sezon geçirdim”
“Başarılı bir sezon geçirdim”

“Başarılı bir sezon geçirdim”

Süper Lig’de geçen sezon 11 gol atarak takımının en skorer futbolcusu ünvanını kazanan Yalova’nın yıldız forveti Burak Koçar, Yenidüzen’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’de  geçen sezon 11 gol atarak takımının en skorer futbolcusu ünvanını kazanan Yalova’nın yıldız forveti Burak Koçar, Yenidüzen’e konuştu. Yıldız futbolcu, geçen sezon takımın küme düşmesini tecrübesiz ve yetersiz kadroya bağladı.

Geçen sezon Yalova’da kaç gol kaydettiniz?
Takımımın küme düşmesine rağmen 11 gol kaydetmeyi başardım. Bu yüzden hem mutlu hem de mutsuzum. Takımın en çok atan futbolcusuyum ama ne yazık ki takım Birinci Lig’e düştü.

Kendi açınızdan düşündüğünüzde nasıl bir sezonu geride bıraktınız?
Çok başarılı bir sezon geçirdim. 5 maç hariç tüm karşılaşmalarda forma giydim ve bunun sonucunda tüm sezona 11 gol sığdırdım.

Yalova’nın geçen sezon beklenilen performansı gösterememesi sizin kariyerinizde ne kadar etkili oldu?
Çok etkisi bulunmaktadır. Çünkü Yalova’da ilerde yabancı bir forvet olmadığı için çok sıkıntılar çektik ve bu yüzden düştüğümüzü söyleyebilirim. 1 sezon boyunca yabancısız oynadık bu yüzden ligden düştük.

Transfer dönemi henüz açılmış değil ama şu ana kadar herhangi bir teklif aldınız mı?
Şu ana kadar bana 4 takımdan teklif geldi. Bu takımların 2’si Süper Lig, 2’si de Birinci Lig’de bulunmaktadır. Bu takımların hangi takımlar olduğunu şu anda söylersem pek doğru olmayacağını düşünüyorum.

Aldığınız teklifler doğrultusunda, karar verirken kariyeriniz mi yoksa takıma kazandıracağınız para mı sizce önemlidir?
Her ikisi de benim için önem taşımaktadır. İyi bir kariyerle futbolu noktalamak her futbolcu gibi benim de hayalimdir. Takımıma para kazandırarak gitmek de ayrı bir güzelliktir.

Takımdaki arkadaşlık ortamı sizce nasıldı?
Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi. Kadrodaki 15 futbolcu genç futbolcularımızdır. Zaten, herkes sahanın dışında da birbirine saygılıdır. Düşünün ki ben 24 yaşındayım ve takımda ağabeylik yapıyorum.

Geçen sezon içinde çalıştığınız Teknik Direktörleri göz önüne alacak olursak en çok hangisiyle iyi ilişki kurdunuz?
Ahmet Miyo ve Bülent Aytaç hocalarımız farklıydı. Onlar bizim her zaman kazanmamızı isterdi. Kaybettiğimizde de bizi teselli ederlerdi. Bugüne kadar çalıştığım hiçbir hocayla bir sıkıntı yaşamadım. Bunun da altını çizmek isterim.

Geçen sezon attığınız en anlamlı gol size göre hangisiydi?
Hamitköy’e attığım 1. gol diyebilirim. Bu maçı da yenmiş olmamız benim açımdan da ayrı bir mutluluktu.

Geçen sezon aldığını en anlamlı galibiyet sizce hangisiydi?
Ligin 17. haftasında sahamızda aldığımız Cihangir galibiyetiydi. O maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Aynı zamanda sahamızda da ilk galibiyetimizi almıştık. O maçta 2 gol kaydettim.

Bu haber toplam 1490 defa okunmuştur