1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SERDARLI BAŞVURUYU YAPTI
 SERDARLI BAŞVURUYU YAPTI

SERDARLI BAŞVURUYU YAPTI

K-Pet Süper Lig’den yanlış karar verildiği gerekçesi ile düştüğünü ileri süren Serdarlı, dün konuyu Yüksek İdare Mahkemesi’ne taşıdı

A+A-

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig’e Play-out maçları sonunda veda eden Serdarlı, konuyu Yüksek İdare Mahmekesi’ne (YİM) taşıdı.

Serdarlı, Çetinkaya ile oynanan Play-out ikinci maçında 4 sarı kart cezalısı oyuncu oynatmış, aynı karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmamıştı. Yaşanan gelişme üzerine Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Yönetim Kurulu cezalı oyuncu oynattığı için Serdarlı’yı 3-0 hükmen mağlup etmiş, Tahkim Kurulu da Mesarya ekibinin 3 puanını silmişti. Play-out müsabakalarına grupta ilk sırada başlayan Serdarlı, verilen kararlar ve oynanan karşılaşmalar sonunda Süper Lig’e veda eden son takım olmuştu.

Bu gelişme sonrası Serdarlı başkanı Taşer Büyükadam dün konuyu YİM’e taşıdı. Hazırlanan dosyayı Avukat Mustafa Şener ile birlikte Yüksek Mahkeme Mukayyitliğine veren Büyükadam, bundan sonra mahkeme için kendilerine gün verilmesini bekleyeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 2619 defa okunmuştur