1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serbest transfer müracaatları başlıyor
Serbest transfer müracaatları başlıyor

Serbest transfer müracaatları başlıyor

KTFF serbest transfer hakkı olan futbolcuların müracaat sürelerinin 18 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında 28 günlük süreyi kapsayacağını duyurdu.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) serbest transfer hakkı olan futbolcuların müracaat sürelerinin 18 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında 28 günlük süreyi kapsayacağını duyurdu. KTFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “2014-2015 Futbol Sezonu sonunda "Serbest Transfer" hakkında yararlanacak olan futbolcular için müracaat süresi belirlenmiştir. 18 Haziran - 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde müracaatlar kabul edilecektir.

Müracaatta bulunacak olan futbolcuların, KTFF Amatör Yerli Futbolcu Transfer ve Tescil Talimatı'nın Madde 12 hükümlerine ve Madde 13'de belirtilen tazminat bedellerine uygun olarak yapacağı müracaatlar, KTFF Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasıyla resmileşecektir”

Futbolcuların serbest transfer hakkından yararlanabilmeleri için aralıksız olarak 3 yıl aynı kulübe hizmet etmeleri, bu süre içerisinde bonservisli, geçici veya askeri transfer yapmaması gerekiyor. Ayrıca bu haktan yararlanmak isteyen futbolcuların 28 yaşını doldurması gerekiyor.

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur