1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Piskobulu yeniden başkan
Piskobulu yeniden başkan

Piskobulu yeniden başkan

Doğan Türk Birliği Olağan Genel Kurulu dün akşam yapılırken, genel kurula sadece 15 kişinin katılması dikkat çekti

A+A-

Necmi BELGE

Geçtiğimiz sezon takımda yaptığı gençleştirme ile başarıyı yakalayan ve dikkatleri üzerine çeken Girne’nin Süper Lig’deki tek takımı sarı-lacivertli Doğan Türk Birliği dün akşam gerçekleştirdiği olağan genel kurulda başkan Bayar Piskobulu ile “yola devam” dedi.

Doğan Türk Birliği lokalinde dün akşam saat 20.30’da başlaması gereken genel kurul, 30 dakika bekleme ile saat 21.00 ’da Divan Kurulu’nun seçimiyle başladı. Sadece, 15 kişinin izlediği Genel kurulda Divan Kurulu’nda başkanlığa Ercan Alp, , Sekreterliğe Saffet Nasıfoğlu ile Başkan yardımcılığına ise Aziz Sakallıoğlu  seçildi.

Divan Kurulu’nun seçilmesinin ardından başkan Bayar Piskobulu faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporunun tartışılmasının ardından, faaliyet raporu oybirliği ile aklandı.

Daha sonra 643 bin 803 Türk Lirası olan mali rapor yine Başkan Bayar Piskobulu  tarafından okundu. Mali raporun aklanmasından sonra, başkanlık seçimine gidildi. Tek başkan adayı olan Bayar Piskobulu oybirliği ile başkan seçildi.
Başkan seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Bayar Piskobulu, kendisini yeniden bu göreve getiren üyelere teşekkür ederken, sadece 15 üyenin katılması nedeni ile de üzüntülerini dile getirdi ve camiaya sahip çıkılması istedi.
Bayar Piskobulu, Doğan Türk Birliği’nin hedefinin gençleşen takımı ile hedeflerinin ilk sekiz takım arasına girmek ve geçtiğimiz yılki başarıyı yakalamak ve Kıbrıs Kupası olduğunu söyledi. Bu noktada, Doğan Türk Birliği camiasını kulübe destek vermeye davet eden Piskobulu, Doğan Türk Birliği aşkının bir tutku olduğunu sözlerine ekledi.
Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Başkan Bayar Piskobulu ile görev yapacak olan Doğan Türk Birliği yönetim kurulu şu kişilerden oluştu:
Mustafa Sakallıoğlu, Hasan Gümüşdağ, Andaç Özaydınlık, Emirali Ferhatoğluları, Koray Topaloğlu, Salih Mimoğlu, Burak Bacdar, İbrahim Akay, Kaan Tanışık, Kazım Okaner ve Ramadan Uzun.
Disiplin Kurulu: Ersan Keleşoğlu, İbrahim Keşanlı ve İbrahim Coşkun.
Denetle Kurulu: Can Keşanlı, Eren Keşanlı ve Mahmut Sezinler.

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur