1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mağusa’da feci “iş kazası”: 1 ölü, 1 yaralı...
Mağusa’da feci “iş kazası”: 1 ölü, 1 yaralı...

Mağusa’da feci “iş kazası”: 1 ölü, 1 yaralı...

Mağusa’da dün yaşanan “iş kazası”, bir eve ateş düşürdü.

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da dün yaşanan “iş kazası” , bir eve ateş düşürdü.  Saat 16:30 raddelerinde meydana gelen feci iş kazasında Türkmenistan uyruklu Rüstem Razilolov yaralanırken, alçı ustası olarak çalışan TC uyruklu 41 yaşındaki Mehmet Çetrez hayatını kaybetti. İş kazasında yaralanan Rüstem Razilolov’un ise belinde, kalçasında ve ayağında kırıklar olduğu öğrenildi.

İskele yıkıldı...

Elde edilen bilgilere göre Sakarya bölgesi Narlık Sokak’ta, müteahhitliğini Norther Land Construction’ın yaptığı ve yapımı süren 25. 50 metre yüksekliğindeki 7 katlı klinik inşaatında, dış cephe boyama işini alan Seçkin Boya Ltd. çalışanları dün sabah inşaat önünde iskele kurmaya başladı. İşçiler tarafından kurulan iskele, saat 16:30 raddelerinde yıkıldı. 25.50 metre yükseklikte, iskele üzerinde bulunan alçı ustası Mehmet Çetrez ile Rüstem Razilolov iskelenin yıkılmasıyla birlikte sert zemine düştü. İş kazası sonrası ağır yaralanan Mehmet Çetrez ile Rüstem Razilolov olay yerine gelen ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Mehmet Çetrez yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Mağusa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Çalışma Dairesi görevlileri olay yerinde incelemelerde bulundu...

Meydana gelen feci iş kazasının ardından Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Trafik Şubesi ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, Çalışma Dairesi’nden iki görevli de olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis, iş kazası ile ilgili soruşturma başlattı.

İş arkadaşları şokta...

Feci iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Çetrez ile yaralanan Rüstem Razilolov’un iş arkadaşları büyük şok yaşadı. İş arkadaşlarından Zafer Seyitcanov, iskeleyi sabah kurmaya başladıklarını söyleyerek “Mehmet Çetrez ve Rüstem Razilolov binanın en tepesinde iskelenin üzerindeydi. Ben de aşağıdaydım. İskele yıkılmaya başlayınca ben içeriye kaçtım” şeklinde konuşarak yaşadığı şoku ve üzüntüyü anlattı.

 

ACI TABLO: 5 YILDA 989 YARALI, 24 ÖLÜ

2011:270 yaralı, 6 ölü
2012:214 yaralı,4 ölü
2013:230 yaralı,7 ölü
2014: 234 yaralı, 6 ölü
2015 (Mart ayı itibariyle): 42 yaralı, 2 ölü

Bu haber toplam 2100 defa okunmuştur