1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa’da drift heyecanı
Mağusa’da drift heyecanı

Mağusa’da drift heyecanı

Yarışmanın sıralama turlarının yapılacağı ve ikili eşleşmelerinin belirleneceği solo turlar saat 14:00'da start alacak.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü'nün organize ettiği KKTC Alpet Drift Şampiyonası'nın IV. Yarışması Mağusa Drift, 14 Eylül 2014 Pazar Mağusa ikibuçuk mil bölgesinde Mağusa Tır Parkı içerisinde gerçekleştiriliyor.

Yarışmanın sıralama turlarının yapılacağı ve ikili eşleşmelerinin belirleneceği solo turlar saat 14:00'da start alacak. Günün en heyecanlı bölümü olan ikili çıkışlar saat 15:30'da başlayacak.

Mağusa Drift Yarışması KKTC ve güney kesimden yarışmaya katılacak 30'a yakın yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olmaya hazırlanırken, sporcularda drift tesislerinde antrenmanlarını gerçekleştirerek kürsüde yer kapma şansını artırmaya çalışıyorlar.

2014 KKTC Alpet Drift Şampiyonası’nın ilk üç yarışmasını İbrahim Yücebaş, Celal Bozbeyli ve Doros Francesku kazanmıştı. Neredeyse tüm iddialı pilotlar Mağusa’daki yarışmaya katılacaklarını açıklarken, Enver Haskasap ve Kerim Beşok'un sezonun ilk birinciliği için kıyasıya mücadele edecekleri ve limitlerini zorlayacakları tahmin ediliyor.

KKOK adına açıklama yapan başkan Zeki Topcu, organizasyonun halka açık bir organizasyon olduğunu ve tüm halkımızı 14 Eylül Pazar günü Mağusa Tır Parkı'na davet ettiklerini açıkladı.

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur