1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Sigorta’dan çocuklara anlamlı katkı
Limasol Sigorta’dan çocuklara anlamlı katkı

Limasol Sigorta’dan çocuklara anlamlı katkı

Geçtiğimiz ay kutlanan Kurban Bayramı kapsamında ihtiyaçlı çocukları sevindirmek için Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği tarafından başlatılan giysi kampanyasına Limasol Sigorta anlamlı bir katkı sağlayarak bağışta bulundu

A+A-

Geçtiğimiz ay kutlanan Kurban Bayramı kapsamında ihtiyaçlı çocukları sevindirmek için Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği tarafından başlatılan giysi kampanyasına Limasol Sigorta anlamlı bir katkı sağlayarak bağışta bulundu. 20 Çocuğun kıyafetine katkı sağlanırken, bağışla ilgili teşekkür ziyaretinde yetkililer bir araya geldi. İlgili toplantı Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürlük binasında gerçekleşti. Toplantıya Dernek başkanı Bülent Çıraklı, Dernek Genel Sekreteri Can Çağrı Çelik, Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker, Limasol Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Seyitler, Limasol Bankası Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Özsusuzlu, Yönetim Kurulu İdari Müdürü Akıle Tatarlar ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem K. Soykan katıldı.

Toplantıda söz alan KKTKD Başkanı Bülent Çıraklı yapılan bağış için duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek hakkında da kısaca bilgi verdi.

Çıraklı şunları söyledi: “Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı  Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi'nin temel ilkeleri olan “insanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik” çerçevesinde çalışan bir yardım kuruluşudur. Kurum, Merkezi Cenevre'de bulunan Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu'nda gözlemci statüsündedir. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı günümüzde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hem şubeleriyle hem de genel merkez ile etkin  faaliyetlerine devam etmektedir.”  Faaliyetlerin bağışçıların desteği ile sürdürüldüğüne de  değinen Çıraklı, Limasol Sigorta’nın yapmış olduğu katkının çok değerli olduğunun da altını çizerek tüm kurumlara örnek olmasını temenni etti.

Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise konuşmasında “Limasol Türk Kooperatif Bankası ve yan kuruluşu olan Limasol Sigorta’nın her zaman yüksek  toplumsal duyarlılık içerisinde  çalıştığını belirterek, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nın yürüttüğü yardım faaliyetlerinin çok kıymetli olduğunun altını çizdi. Kemaler ayrıca toplumsal duyarlılığın yüksek olduğu bu coğrafyada birlik duygusunun, yardımlaşma ve insan sevgisinin artmasını temenni ederek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
Etiketler :