1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kotak anısına ikinci kez
 Kotak anısına ikinci kez

Kotak anısına ikinci kez

2. İsmet Kotak U14 Anı Futbol Turnuvası kura çekimi gerçekleştirildi

A+A-

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen İsmet Kotak U14 Anı Futbol Turnuvası’nın bu yıl ikincisi 12 – 13 Eylül tarihlerinde Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirilecek. Dört yıl önce hayatını kaybeden eski bakan ve milletvekillerinden, Cumhuriyetin kuruluş kararı alan hükümette görev yapan İsmet Kotak anısına bu yıl düzenlenecek olan turnuvanın basın toplantısı ve kura çekimi dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Basın toplantısına KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Bülent Kılıçoğlu, kulüpler ve İsmet Kotak ailesi adına Serhat Kotak katıldı.

Turnuva gelenekselleşecek
Basın toplantısında konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, İsmet Kotak’ın hem devlet adamı hem de kendisinin komşusu olduğunu belirterek “Onun adına yapılan bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz” açıklamasını yaptı. Aile adına konuşan Serhat Kotak da turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ederek takımlara başarılar diledi. Kotak, KTFF ile bu organizasyonu daha da iyi yapmak için gelecek yılarda daha iyi işler yapacaklarını belirtti.

Eşleşmeler belirlendi
Turnuvada maçlar 30 dakika halinde iki devrede oynanacak. 12.İsmet Kotak U14 Futbol Turnuvası’nda 12 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da Mağusa Türk Gücü – Küçük Kaymaklı ve saat 19.30’da Yenicami – Dumlupınar karşı karşıya gelecekler. 13 Eylül Pazar günü ise mağluplar saat 17.30’da üçüncülük ve saat 19.30’da da final maçı oynanacak.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur