1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kızılgök: “Gaziveren hak ettiği hizmetleri alacak”
Kızılgök: “Gaziveren hak ettiği hizmetleri alacak”

Kızılgök: “Gaziveren hak ettiği hizmetleri alacak”

TDP-BKP-Baraka Lefke Belediye başkan adayı Hasan Kızılgök ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde Gaziveren’i ziyaret etti

A+A-


TDP-BKP-Baraka Lefke Belediye başkan adayı Hasan Kızılgök ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde Gaziveren’i ziyaret etti. Ziyarette başkan adayı ile belediye meclis üyesi adaylarının yer aldığı broşürler dağıtılırken, projelere ilişkin bilgiler verildi.

Lefke Belediye Başkan Adayı Hasan Kızılgök, Gaziveren’in temel belediyecilik hizmetlerinden bile mahrum bırakıldığını söyledi. Gaziveren’ın köklü bir geçmişe sahip olduğunu, Gaziveran’lıların ise çalışkan, köyünü seven ve köyüne sahip çıkan insanlar olduğunu belirten Kızılgök, köyün muhtarlık döneminde bile daha iyi hizmet aldığını söyledi.

Köyün alt yapı sorunlarının olduğunu iyi bildiğini söyleyen Kızılgök; Belediye’nin içinde bulunduğu kötü mali yapısının yatırım yapılmasını engellediğini, göreve gelmesiyle birlikte gelir gider dengesinin hızla oluşturulmaya başlanacağını ve gerekli yatırımların kaynak yaratılarak yapılacağının söyledi.

Köyün sahil şeridinde bulunan adanın en güzel turizm merkezilerinden olan Afrodit Tatil Köyü’nün ve Çiftlik Evi adlı Otantik Restoran’ın resmi yolunun bulunmadığının ve halen kullanılmakta olan yolun vatandaşa ait arazinin içerisinden geçtiğini belirten Kızılgök, göreve gelmesi ile birlikte yolun yasal alt yapıya kavuşması için mücadele edeceğini söyledi. 

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur