1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ‘Kendimi denemek istiyorum’
 ‘Kendimi denemek istiyorum’

‘Kendimi denemek istiyorum’

Creditwest Bank’ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği program tamamlandı

A+A-

Creditwest Bank bu yıl üçüncü kez sosyal sorumluluk projesi kapsamında üniversitede öğrenimine devam eden veya öğrenimini tamamlamış olan gençlere yönelik “Kendimi Denemek İstiyorum” programını düzenlendi. 

Creditwest Bank İnsan Kaynakları Bölümü tarafından organize edilen program ile ilgili bilgi veren Fatma Zorlu Çelebi, “Kendimi Denemek İstiyorum” Programı ile ilgili birçok amaçlarının olduğunu dile getirdi. Bu amaçlardan birinin yurt dışında okuyan ve mezun olduktan sonra Kıbrıs’ta çalışabilecekleri kurumsal firmaların, çalışma ortamlarının olduğunu gençlere tanıtmak, başarılı ve iyi eğitim almış gençlerin kendi ülkerine, yani Kıbrıs’a fayda yaratmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Bir diğer amaçlarının ise bu programa katılan gençlerin profesyonel hayata adım atarken neler yapmaları gerektiğini, öğrenme ve adapte olma süreçlerini gençlere yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu programı tamamlayan gençlerin profesyonel iş hayatında bulunmuş ve sektör hakkında genel bir bakış açısı elde etmiş olacaklarını söyleyen Çelebi, bireysel gelişim anlamında gençlerin güçlü veya gelişmesi gerekli olan yanlarını da fark etmelerine vesile olmak istediklerini ifade etti. Creditwest Bank İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi, bu yıl programı başarıyla tamamlayan bir stajyeri de banka bünyesinde istihdam ettiklerini de açıkladı.

“Kendimi Denemek İstiyorum’ programını tamamlayan 13 gence sertifikaları Creditwest Bank Genel Müdürlük binasında Genel Müdür Yardımcıları ve Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol tarafından geçtiğimiz gün takdim edildi. Genel Müdür Dr. Süleyman Erol programı tamamlayan öğrencilerle sohbet ederek programla ilgili deneyimleriyle ilgili bilgi aldı. YD

Bu haber toplam 1569 defa okunmuştur