1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fikret Ünlü’den KTSYD’ye ziyaret
Fikret Ünlü’den KTSYD’ye ziyaret

Fikret Ünlü’den KTSYD’ye ziyaret

Türkiye’nin spordan sorumlu devlet eski bakanı Fikret Ünlü yıllar sonra Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

Türkiye’nin spordan sorumlu devlet eski bakanı Fikret Ünlü yıllar sonra Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni (KTSYD) ziyaret etti.

Bakan olduğu dönemde Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne havuz yapımı için kaynak sağlayan ve adı, yapılan havuza verilen Fikret Ünlü eşi ile birlikte geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde KTSYD binasını da ziyaret ederek “O zaman yaptığım katkının bugün dev bir tesise dönüştüğünü görmek beni son derece mutlu etti” dedi.

Ünlü: “Daha fazla yardım ve yatırım yapılmalı”
Ünlü KTSYD’yi ziyaretinde Türkiye’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çok fazla yatırım ve yardım etmesi gerektiğini belirterek “Ben kendi zamanımda elimden geldiğince yardımda bulunmaya çalışmıştım. Spor Yazarlarına yaptığım küçük yardımın bugün dev bir tesis haline gelmesi beni mutlu etti” diyerek duygularını dile getirdi.

Kaçmaz: “Sizleri görmekten büyük mutluluk duyduk”
KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz ise konuşmasında KTSYD’nin en güçlü sivil toplum örgütlerinin başında geldiğini belirterek “Sizleri derneğimizde görmekten, sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sizin yardımlarınız ve geçmiş yönetimlerin de başarılı çalışmalarıyla derneğimiz bugün herkesin gıpta ile baktığı bir yere gelmiştir” dedi.

Fikret Ünlü’nin Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni ziyaretinde dönemin KTSYD Başkanı Ertan Birinci, KTSYD eski başkanlarından Songuç Kürşad, Golf Federasyonu başkanı Soner Yetkili ve Golf Federasyonu yönetim kurulu üyesi Cihan Aydın da hazır bulundu.

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur