1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Burak için resmi bir teklif yok”
 “Burak için resmi bir teklif yok”

“Burak için resmi bir teklif yok”

Önümüzdeki yıl Yalova’daki görevine devam edecek olan Gökmen Davutoğlu, kendilerine Burak Koçar ile ilgili bir teklifin gelmediğini belirtti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Yalova, geçen sezonki teknik direktörü Gökmen Davutoğlu’yla bu sezonda da birlikte olacak. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Gökmen Davutoğlu, bugün bir toplantı gerçekleştireceklerini ve yeni sezon çalışmalarının bu toplantıda belirlenecek günde başlayacakları vurgusunu yaptı. Davutoğlu, geçen sezon bazı oyuncuların kiralık olduğunu hatırlatarak transfer çalışmalarına başladıklarını da ifade etti. Deneyimli teknik adam, yapılacak olan transferlerin şu an için isim olarak verilmesinin doğru olmadığını belirterek, takıma alınacak oyuncuların mevkilerini söyledi. Takıma alınacak oyuncuların iyi araştırılacağını dile getiren başarılı teknik adam, ileriye ve savunmaya oyuncu alacaklarını kaydetti.

Davutoğlu: “Burak için resmi bir teklif yok”
Yalova’nın başarılı oyuncusu Burak Koçar ile ilgili konuşan teknik direktör Gökmen Davutoğlu; “Burak başarılı bir oyuncu, bize yıllardır katkısı var. Burak bizim takımın içinde olmazsa olmazımızdır. Kulübün belirlediği ücrete göre vermeyi düşünebiliriz. Burak şu anda bizim oyuncumuz. Haberleri biz de basından takip ediyoruz. Şu anda Yalova’ya Burak’la ilgili herhangi bir resmi teklif gelmedi” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur