1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Afrodisia heyecanı başladı
Afrodisia heyecanı başladı

Afrodisia heyecanı başladı

İlk kez 2014 yılında yapılan ve bu sene üçüncüsü hayata geçirilen Afrodisia Cyprus Rally-Raid, dün Girne’de bulunan Magictower önünde yapılan seromonik start ile başladı.

A+A-

Girne Belediye Başkanı Nidai güngördü ve Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nun da katıldığı açılış töreni ile büyük macera başlamış oldu.

Basına bilgi verildi
Organizasyonun startı verilmeden önce sabah saatlerinde düzenlenen basın toplantısı ile organizasyon hakkında basın mensuplarına bilgi verildi. Basın toplantısında; KKTC Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Kyrenia Off Road Derneği Başkanı (KYOFF) Musa Ersoy, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü (KKOK) Sportif İşler Sorumlusu ve Afrodisia 2016 Yarışma Komiseri İrfan Topcu, KYOFF Genel Koordinatörü Tigin Kişmir ve Magictouch direktörleri Mehmet Eminoğlu ile  Özlem Eminoğlu hazır bulundu.

Bugün 150 kilometre kat edilecek
4 gün sürecek olan yarışta ekipler toplamı yaklaşık 700 kilometre olan 11 zorlu etap geçecekler. Pazar günü son bulacak olan rallide 12’si Ralli Kategorisi, 20’si ise Raid Kategorisi olmak üzere toplamda 32 ekip start aldı. KYOFF organizasyonu ile ve KKOK’un sportif direktörlüğünü üstlendiği “Magictouch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2016”da ekipler bugün toplamı yaklaşık 150 kilometre olan üç zorlu etap geçip Lapta Gençlik Kampı’nda günü tamamlayacaklar.

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur