1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Samsung Galaxy Note 9 görücüye çıktı
Samsung Galaxy Note 9 görücüye çıktı

Samsung Galaxy Note 9 görücüye çıktı

Note serisinin yeni modeli, tüm dünya ile aynı anda adamızda da kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

A+A-

Samsung’un yeni flagship ürünü olan Galaxy Note 9’un lansmanı 9 Ağustos’da yapıldı. Note serisinin yeni modeli, tüm dünya ile aynı anda adamızda da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Lansmana özel 6499 TL fiyatı ile Samsung Galaxy Note 9 lavanta moru ve gece siyahı renkleri ile Suitex mağazasında…

 

Galaxy Note 9’un özellikleri

Dikkat çekici özellikleri arasında birçok yenilik bulunan Galaxy Note 9, pil ömrünün uzatılması ile kullanıcılarına daha uzun süre deneyimleme şansı veriyor. Bir önceki modeller gibi hızlı şarj özelliğine sahip cihazda kullanıcıların zamanını daha etkin kullanmasına izin veriyor.

Tamamen yenilenmiş S Pen'in güçlü Bluetooth teknolojisi, telefonun ekranına dokunmadan, tek tuşla; kamera, sunum ve uygulamaların kontrolünü ele almanıza izin veriyor. Uzaktan komuta gibi çalışabilen yeni S-Pen, kullanıcılara birçok kolaylık sağlıyor. Çizim sırasında, not alırken ve canlı mesajlar gönderirken S Pen, 4096 basınç seviyesine sahip. İnce ucu sayesinde, kalem ve kağıt gibi doğal…

Kullanıcılarına yarattığı çift diyaframlı kamerası ile Samsung Galaxy Note 9, arka kamerada bulunan görsel zeka, çerçeve içerisindeki özneleri akıllıca tespit eder. Çiçekler, yemekler ve daha fazlasını içeren yirmi farklı mod arasından fotoğraf öznesiyle uyumlu olanı seçer.

Galaxy Note9 128GB başlangıç kapasitesiyle yeni bir standart başlatıyor. MicroSD kart ile 512GB hafızalı Galaxy Note9’un hafızasını 512GB daha genişleterek, kendinize neredeyse 1 terabaytlık alan yaratılabiliyor. Galaxy Note 9, 1 terabaytlık depolama alanı ile sadece diğer akıllı telefonların hafıza alanlarından değil, aynı zamanda bazı dizüstü bilgisayarların da üstünde bir saklama alanı sunuyor. Böylelikle anılarınızı ve verilerinizi silmeye gerek kalmıyor.

Bu haber toplam 2033 defa okunmuştur