1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. “T&T Motors”a Yeni Bir Çehre
“T&T Motors”a Yeni Bir Çehre

“T&T Motors”a Yeni Bir Çehre

“T&T Motors”a Yeni Bir Çehre

A+A-

 

Ali Yüksek

    Daha önce Girne’de farklı bir yerde iken, şimdiki yeri olan Karaoğlanoğlu yolu üzerindeki yeni yerine taşınan “T&T Motors” 9 Kasım 2013 cumartesi günü geniş katılımlı bir etkinlikle açıldı.
    Girne çevre yolundaki eski yerinden daha uygun ve müsait bir alana taşınan T&T Motors’un direktörü Tansel Tansoy, açılışta kısa bir konuşma ile katılımcılara teşekkür ederken, İzmir’den açılışa katılmak üzere gelen ve  motosiklet güvenli sürüş eğitmeni  olan Serhat Kılavuz’u da tanıtmadan geçmedi.
YENİLER
    Çok sayıda motorcunun katıldığı açılış, tüm motosiklet camiasında memnuniyetle karşılanırken, kokteyl şeklindeki geçen açılış güzel bir sohbet ortamına dönüştü. Özellikle yeni model kask’lar piyasaya tanıtılırken diğer güvenlik ekipmanları ile birçok aksesuar da ziyaretçilerin ilgi odağı oldu…
    Dışarda sergilenen 1940 model Triumph marka klasik bir motosikletin yanında resim çektirmek için adeta yarışa giren ziyaretçiler, eski ve yeni motosikleri bir arada görmenin zevkini ve teknoloji ile gelinen noktanın önemini yaptıkları koyu sohbetten anlamak mümkündü..
    Motosikletlerin yaygınlaşması ve buna bağlı olarak farkındalığının artmasını sağlayacak bu tür etkinliklerde yeniden buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, Farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 133. Sayısı

Adres Kıbrıs 133. Sayısı