1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Ozanköy (Gazafana) 2. Moto-Expo 2013
Ozanköy (Gazafana) 2. Moto-Expo 2013

Ozanköy (Gazafana) 2. Moto-Expo 2013

Ozanköy (Gazafana) 2. Moto-Expo 2013

A+A-

Ali Yüksek

Geleneksel olarak her yıl aynı dönemlerde düzenlediğimiz etkinliklerden Ozanköy motosiklet şenliği 3 Kasım 2013 Pazar günü Corner House&Bar’ın girişim ve katkılarıyla, aynı sokakta ve trafiğe kapalı bir alanda gerçekleşti.
Etkinlikte “Tattoed Band” müzik grubu öncesinde genç öğrencilerden oluşan amatör bir grup yerli ve yabancı müziklerle etkinliğe giriş yapanları karşılarken, bölgede yerleşik çok sayıda İngiliz motorseverin de eğlenceden nasibini almak için etkinlik alanına gelmesi gözlerden kaçmadı.
Genellikle her zaman olduğu gibi Bikers Club önünde toplanan motorize grup Girne şehir içi turu atmak için harekete geçerek Dome Hotel önünden sulu çembere ve oradan da Kanatçı Haydar’ın yanından Ozanköy’e giriş yaptı.
Kategori, marka ve cc ayırımı olmaksızın gerçekleşen etkinlikte her türden motosikleti görmek mümkündü. Etkinlik alanında ayrıca kanser hastaları yararına kurulan stand ile yöresel ürünlerin sergilendiği birkaç stand yer aldı.
Tatooed Band müzik grubunun solisti Erin Elizel ile coşan katılımcılar hareketli müziklerle coşkulu bir gün geçirirken, arada yapılan “En”ler yarışmasıyla da eğlenceli dakikalar yaşandı.
Yarışmacılar birer madalya ile ödüllendirilirken, bir kişiye Bikers Club tarafından özel bir madalya takdim edildi. Motosiklet festivallerine renk katan eğlenceli yarışmalardan, en güzel dövmeli motorcu birincisi Gencay Yıldırım, en seksi motorcu birincisi Erin Elizel, en kıllı motorcu ise Mehmet Ceyar Koramaz olurken, Münür Şonya’ya en iyi makinist özel takdir madalyası verildi. Ayrıca etkinlik sponsorları olan Bikers Club, T&T motors ile Organizatör Jawa Ali’ye yani bana da Corner House tarafından birer plaket takdim edildi.
Yediden yetmişe herkesin ilgi gösterdiği farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1352 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 132. Sayısı

Adres Kıbrıs 132. Sayısı