1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Nefes için ‘bir nefes gecesi’
Nefes için ‘bir nefes gecesi’

Nefes için ‘bir nefes gecesi’

Nefes için ‘bir nefes gecesi’

A+A-


Ersin Kaşif

MÜZİK İLE BİR NEFES GECESİ

Adres dergisi olarak bir duyarlılık konserinin tanıtımını mutlak yapmalıydık. Türkiye Hacettepe Hastanesi’nde  4 aydan beridir tedavi gören akut-lösemi hastası olan minik Nefes için tüm bu duyarlılık. Nefes’in tedavisine destek olmak için Devran Vudalı ve Genç Folk
Der organizasyonu üstleniyor. Sanatçı ve müzik guruplarının yer alacağı yardım konseri 7 Eylül’de Lefkoşa Folklor Derneği’nin Lefkoşa’daki binasında yapılacak. Girişin 20 TL olduğu etkinlikte biletler Lefkoşa’da otobüs terminali karşısında “Cookies Bake Shop’tan veya girişte almak mümkün. Konserde Sinan Güzel, Eril Cambaz, Fikri Karayel, Ahmet Even, Grup Rast, Nafiz Dölek, Grup Senkron, Gizem Akbil ve Folkestra gibi isimler var. Minik Nefes için, sen de bir nefes ver, bu konsere katıl.

---------------------------------------------

LOVERS ON THE SUN’IN VİDEOSU YAYINDA!

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de inanılmaz bir yıl geçiren David Guetta “Lovers on the Sun” ile dans çağrısı yapıyor! 4 şarkıdan oluşan EP, yayımlanan son single Lovers on the Sun ile birlikte iTunesda satışa sunuldu. Sam Martin işbirliğinde ortaya çıkan şarkıya yepyeni bir lirik video hazırlandı. İzlemek için: http://bit.ly/1onLwG4
Mini albümde ayrıca, bir Nancy Sinatra klasiği olan Bang Bang (My Baby Shot Me Down), Showteck işbirliği ve Vassy eşliğinde Bad ile Kaz James ortaklığıyla yayınlanan Blast Off yer alıyor. Albümün prodüktörlüğünü ise David Guettanın yanı sıra Avicii, Giorgio Tuinfort ve Frédéric Riesterer üstlendi. (Kaynak EMI Music).

-------------------------------------------------------------------

RÖYKSOPP & ROBYN İŞBİRLİĞİYLE YENİ VİDEO “MONUMENT”

Röyksopp ile Robyn’in Mayıs ayında piyasaya sürülen mini albümlerinden bir video daha yayınlandı! Bu yepyeni video Max Vitali yönetmenliğinde Monument’a çekildi. Zaman ve ağırlık kavramının yitirildiği videonun prodüktörlüğü ise VICE + Intel's The Creators Project tarafından gerçekleştirildi. İzlemek için : http://bit.ly/1nOlHvj Videonun hazırlık aşamasındaki kamera arkası görüntülerini izlemek için: http://bit.ly/1sUzMxF Bir diğer video ise albümle aynı adı taşıyan single Do It Again’e çekilmişti. Şarkıya Danimarkalı yönetmen Martin de Thurah tarafından hazırlanan videoyu izlemek için: http://bit.ly/1lmgL0v
Şu sıralar Do It Again 2014 Turnesinde olan Röyksopp&Robynin Jimmy Kimmel Show’dan yayınlanan canlı performansını izlemek içinse aşağıdaki linke tıklamanız yeterli: http://bit.ly/1kXKvRu Yeni Röyksopp albümü bu yılın sonuna doğru piyasaya çıkacak. (Kaynak EMI Music).

------------------------------------------------

TRUE LOVE’IN VİDEOSU YAYINLANDI!

Coldplay’in, dünya çapında birçok ülkede bir numara olan albümleri Ghost Stories’den yayınlanan yeni single’ı: True Love ve Şarkının videosu, Magicin de yönetmenliğini gerçekleştiren Jonas Åkerlund tarafından çekildi. İzlemek için :
http://www.youtube.com/watch?v=Wpl_6jotaHA&feature=youtu.be tıklamanız yeterli olacak.vTrue Love’ın görselini ise Ghost Stories albüm kapağının tasarımını yapan Mila Fürstová hazırladı.http://cldp.ly/trueloveartwork Ghost Stories albümünü iTunes üzerinden satın almak isteyenler için iseadres tam burada.: http://bit.ly/1jtA3AT (Kaynak EMI Music)

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 174. Sayısı

Adres Kıbrıs 174. Sayısı