1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Motosiklet Güvenli Sürüş Eğitim Semineri
Motosiklet Güvenli Sürüş Eğitim Semineri

Motosiklet Güvenli Sürüş Eğitim Semineri

Motosiklet Güvenli Sürüş Eğitim Semineri

A+A-


Ali Yüksek

Acısıyla, tatlısıyla oldukça hareketli geçen bir yılın ardından yeni umutlarla ve hiçbir acının yaşanmaması adına bu kez işe eğitimle başlama imkânı bulduk.
11 Ocak 2014 Cumartesi günü, motosiklet güvenli sürüş eğitmeni “Serhat Kılavuz” tarafından sunulan ve dört saat süren teorik eğitim, Girne Amerikan Üniversitesinin Spectrum konferans salonunda gerçekleşti.
Çok sayıda motorcunun yanı sıra Polis teşkilatının ve Trafikle ilgili kurum ve kuruluşlar ile öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinlik, trafikte güvenli sürüş yapabilme ve kazalardan uzak kalabilme teorisine dayanıyor.
Çeşitli teknik ekipmanlar ile birlikte eğitici video ve fotoğraflar ile desteklenerek yapılan sunum, katılımcılar arasında ilgi ve memnuniyetle izlendi.
Teorik eğitimi takip eden Pazar günü ise, talep üzerine pratik eğitim almak isteyen birkaç arkadaşa özel bir alanda sürüş eğitimi verildi.
Bu kapsamda K.Kıbrıs’ta ilk defa düzenlenen ve ücretsiz olarak herkese açık olarak icra edilen seminer, sponsor firmalar olan T&T Motors, Bikers Club tarafından desteklenmiş, benim de içinde olduğum, Erol Mursaloğlu ve Turgut Vehbi gibi birkaç arkadaşın yoğun çabaları ile birlikte bu organizasyon gerçekleşmiş oldu.
Motosiklet kültürünün gelişip yaygınlaşması ve yeni bir yıla yeni umutlarla başlamamıza vesile olacak bu gibi eğitici etkinliklerin artması dileğiyle.

Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 142. Sayısı

Adres Kıbrıs 142. Sayısı