1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Michael Bublé'nin Yeni Albümü "To Be Loved"
Michael Bublénin Yeni Albümü To Be Loved

Michael Bublé'nin Yeni Albümü "To Be Loved"

Michael Bublé'nin Yeni Albümü "To Be Loved"

A+A-

Ersin Kaşif


Kuzey Kıbrıs’taki etkinlikler son hızıyla devam ederken dünyaca ünlü sanatçılar da üretmeye devam ediyorlar. Bu hafta Adres “Duyuşlar” sayfamızda bu yeni albümlere yer veriyorum. İşte EMI Music tanıtımıyla Michael Buble; Multi-Grammy ödüllü Kanadalı star Michael Bublé'nin, hayranları tarafından merakla beklenen sekizinci stüdyo albümü "To Be Loved", Joy FM işbirliği ile karşınızda! Billboard Geleneksel Caz Listesinde "It's Time" albümüyle 80 haftası bir numarada olmak üzere toplamda 2 yıl listede yer alarak 'en uzun süreli listede kalma' rekorunu elinde tutan Michael Bublé, yeni albümüyle de bu rekorları zorlayacak gözüküyor. Yayımlandığı andan itibaren, 3 hafta içerisinde 2 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşan yeni albümün ilk single çalışması 'Its A Beautiful Day'i aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz:  http://youtu.be/5QYxuGQMCuU Prodüktörlüğünü Bob Rock'ın üstlendiği, "To Be Loved" albümünde, sözleri Bublé'yle ortaklaşa yazılan 4 yeni şarkının haricinde, Bublé için müziğin kahramanları olan The Bee Gees'e ait 'To Love Somebody', Dean Martin'e ait 'Nevertheless (I'm In Love With You)', Jackie Wilson'ın 'To Be Loved' ve bir Elvis Presley klasiği olan 'Have I Told You Lately' gibi klasikleşmiş şarkılar Bublé'nin yorumuyla tekrar efsaneleşiyor.
ALBÜMDE YER ALAN ŞARKILAR:
1. You Make Me Feel So Young
2. It's A Beautiful Day
3. To Love Somebody
4. Who's Lovin You
5. Something Stupid featuring Reese Witherspoon
6. Come Dance With Me
7. Close Your Eyes
8. After All featuring Bryan Adams
9. Have I Told You Lately That I Love You with Naturally 7
10. To Be Loved
11. You've Got A Friend In Me
12. Nevertheless (im in love with you) featuring The Puppini Sisters
13. I Got It Easy
14. Young At Heart

***

Ünlü Dj David Guetta’dan “Nothing but the beat”

Yaz sezonuna girildi. Yaz ayını yaşayan ülkeler gibi Kuzey Kıbrıs’ta da açık hava eğlence yerleri dolup dolup taşacaklar. Yaz aylarının eğlence mekanları en iyi DJ’lerle çalışacaklar. Yaz aylarının en ünlüleri, en polülerleri DJ’ler olacak. Dünyanın birçok ünlü mekanında en ünlü DJ’lerin başında gelen DJ David Guetta bu yaz da polüler olmaya aday. İşte EMI tanıtımıyla David Guetta; “Tüm dünyada dinlenen hitlerin yaratıcısı DJ David Guetta dünyayı sallamaya yepyeni albümü “Nothing But The Beat” ile devam ediyor! Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, Usher, Snoop Dogg, Akon, Jennifer Hudson, Sia, Timbaland gibi birbirinden başarılı ve ünlü isimlerle tam kadro bir gösteri gibi sunulan albümün ilk single’ı 800.00’den fazla sattı ve en az 15 ülkede Top 10 listelerinde birinciliğe yükseldi. Bundan iki yıl önce, elektronik dans müziği ile şehir yaşamını birleştirmek isteyen DJ, bu albüm ile bu hayalini gerçekleştirdi ve çağdaş pop dünyasının liderlerinden biri olarak bir tarafı elektronik bir tarafı vokal bir albüme imza attı.” Bu yaz Kıbrıs’ın açıkhava mekanları çok hareketli geçeceğe benziyor. İyi eğienceler.

***

Duyuru;
Pierre Woudenberg Klarinet Ustalık Sınıfları // 25 Temmuz – 4 Ağustos 2013

Kuzey Kıbrıslı Klarinet çalan değerli müzisyenlerimize duyurumuz olsun. Bavullarınızı hazırlayın ve İzmir’e uçak biletinizi hemen kesin yerlerinizi ayırtın. Kendinizi çaldığınız enstrumanda geliştirmek yeni teknikler öğrenmek için çok güzel bir fırsat sizleri bekliyor ama bunun için elinizi çabuk tutmakta fayda var. İşte duyurumuz; 25 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında, İzmir Klarinet Günleri adı altında bir dizi ustalık sınıfları düzenlenecek. Lisans ve yüksek lisans seviyesindeki tüm klarinet öğrencilerine açık olan organizasyonda yer alacak katılımcılar, Hollandalı usta klarinet sanatçısı Pierre Woudenberg’le yakından çalışma fırsatı bulacaklar. 1974’den bu yana Hollanda’nın önde gelen yeni müzik topluluklarından ASKO/Schönberg’in üyesi olan Woudenberg, Hollanda Radyo Filarmoni Orkestrası’nda da 25 yıl boyunca klarinet grup şefi görevini başarıyla yürütmüştür. Halen Lahey Kraliyet Konservatuvarı’nda ögretim görevlisi olan Pierre Woudenberg, düzenli olarak farklı ülkelerdeki ustalık sınıflarına davet edilmekte ve solistlik kariyerine de devam etmektedir. Ustalık sınıflarına katılan öğrenciler, Woudenberg’le gerçekleştirecekleri özel dersler yanında, küçük gruplar halinde oda müzigi çalışmaları da yapacaklar. Çağdaş klarinet teknikleri konusunda da uzman olan Woudenberg, katılımcıların yeni teknik ve ifade olanaklarıyla tanışması konusuna hassasiyetle eğilmektedir. Öğrencilerin, ustalık sınıfları süresince edindikleri yeni bilgi ve deneyimleri, 5 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan kapanış konserinde dinleyicilerle paylaşması da mümkün olacaktır. Daha ayrıntılı bilgi için: http://lubarisduo.wix.com/clarinet-days Sorularınız için iletişim adresi: [email protected]

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 114. Sayısı

Adres Kıbrıs 114. Sayısı