1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Kilitkaya Gezisi…
Kilitkaya Gezisi…

Kilitkaya Gezisi…

Kilitkaya Gezisi…

A+A-


Ali Yüksek
  

Soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde gezilerimize bir süre ara vermeyi düşünürken 8 Aralık 2013 günü güneşli bir Pazar sabahı ile uyandığımızda, demiratlarımızın homurdanmasıyla düştük yollara..
   Erülkü Marketin Cafe bölümünde yaklaşık 30 motorcu arkadaşla  buluşarak ilk kahve molamızın ardından yola koyulduk.
İstikametimizi, Garavolli Cafe/Restaurant olarak belirlediğimiz güzergâha İskele yolu üzerinden devam ederek Kilitkaya köyüne vardık.
   Havanın güneşli olmasından dolayı masalarımızı dışarıya kurdurup önceden sipariş verdiğimiz nefis fırın kebaplarını koyu bir sohbet ortamında beklemeye başladık.
   Ne ilginçtir ki kebaplar gelene kadar masada, nefis kokusuyla henüz dumanı tüten köy ekmeğinin yanı sıra organik mezeleri ile karnımızı bir güzel doyurduğumuzu geç de olsa fark ettik.
   Ayrıca Garavolli Cafe direktörü Alkan beyin, yemeğin üzerine özel yapım pekmezli baklava ikramı, soğukta geri dönüş için gereken enerjiyi depolamamıza olanak sağladı.
   Akşam üstü havanın soğumaya başlamasıyla geri dönüş hazırlıklarına giriştik, dönüşte Görneç köyünü ziyaret edip köy muhtarı Nevzat Akçagil’in de katıldığı güzel bir kahve sohbetini Oylum Restaurant’ın avlusunda tamamlayıp evlerimizin yolunu tuttuk.
   Motosiklet kültürünün yaygınlaşmasını ve gündemde kalmasını amaçladığımız Pazar gezilerimizi mümkün olduğunca devam ettirmeyi düşünüyoruz.
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 9584 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 137. Sayısı

Adres Kıbrıs 137. Sayısı