1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Kilitkaya 2. Motosiklet Şenliği
Kilitkaya 2. Motosiklet Şenliği

Kilitkaya 2. Motosiklet Şenliği

Kilitkaya 2. Motosiklet Şenliği

A+A-

Ali Yüksek

Geçen yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz Garavolli Cafe Motosiklet Şenliğinin ikincisini Bu yıl 19 Ocak 2014 Pazar günü gerçekleştirdik.
Çok sayıda motosiklet kullanıcısı arkadaşımızın destek verip katıldığı şenlikte çifte kuzu çevirme ile bir ilk de yaşanmış oldu. Hava ısısının mevsim normallerinin üzerinde olması dolayısıyla bahar havası tadında geçen eğlenceli güne piyanist şantör Bülent Duman taverna müziğiyle renk kattı.
Sadık Zabit’in birkaç şarkı ile renklendirdiği ortamda Türkay Ilıcak da kendi yazdığı birkaç şiirini okuyarak bir hayli ilgi topladı.
Ayrıca Nihat Nalbantoğlu’nun gitarıyla kısa bir dinleti sunduğu etkinlik, kuzuların katılımcılara dağıtılması ve yenilen yemeğin ardından fıkra anlatımıyla devam etti. Yemeğin üzerine tatlı olarak pekmezli baklava dağıtılmasıyla etkinlik sona erdi.
Geleneksel hale getirmek istediğimiz ve seneye tekrarı yapılacak olan etkinliği grup olarak çektiğimiz fotolarla süsleyerek zamanın akışına bırakıyoruz.
Gezi dönüşü Mağusa’daki Petek Pastanesinde çay ve kahve molası yapıp Lefkoşa Dereboyu’nda soluğu aldık.
Motosiklet güvenli sürüş eğitmeni Serhat Kılavuz’un da aramızda olduğu grup gezisini sorunsuz tamamlayıp evlerimizin yolunu tutarken güzel bir günü daha geride bırakmanın hazzını yaşadık.
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 143. Sayısı

Adres Kıbrıs 143. Sayısı