1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Kayalar’da Yemek, Omorfo’da Keman ve Kahve…
Kayalar’da Yemek, Omorfo’da Keman ve Kahve…

Kayalar’da Yemek, Omorfo’da Keman ve Kahve…

Kayalar’da Yemek, Omorfo’da Keman ve Kahve…

A+A-


Ali Yüksek

Bu kez 27 Ekim 2013 Pazar günü, farklı bir rota izleyerek deniz ve dağ manzarası eşliğinde Kayalar köyü yakınlarındaki “Horse shoe beach” Restaurant’da önce yemek daha sonra da Güzelyurt’ta kahve molası ile günü tamamladık.
Geçtiğimiz Pazar bir gezi kapsamında yaklaşık yirmi motorcu arkadaşla fotoğraf molası için birkaç kez duraklama yaparak gittiğimiz Horse shoe beach Restaurant’ta bölgenin nefis tatlarından oluşan yemekte eğlenceli bir sohbet ortamı yakaladık… Mekan sahibi Apo ile motorcu arkadaşımız Sedat Avcan’ın sözlü şakalaşmaları eğlenceye tad katarken mekânda birkaç foto çekmeyi de ihmal etmedik.
Giderken, yol üzerinde korkulu ve şaşkın bakışlarından kaybolduğu anlaşılan bir avcı köpeği için bir süre çare aramış olsak da motorlarımızda yer olmaması dolayısıyla biraz sevgi gösterisi dışında hiçbir şey yapamadan zavallı köpeciği orada bırakmak zorunda kaldık…
Demiratlarımızla, yemek yediğimiz güzel koy’dan ayrılırken manzaranın tadına doyabilmek için Sadrazamköy ve Kormacit yolu üzerinden Güzelyurt’a doğru seyir ettik…
Yolda, Kalkanlı-Güzelyurt arasında “Muflon-Omorfo Riders” motorcu grubundan iki  arkadaşlarımızın bizi karşılaması oldukça manidardı.. Belediye parkında güzel bir karşılama ve ardından oluşan neşeli bir sohbet ortamına kemanı ile eşlik eden emektar sanatkârlardan Saim Hannat, bir anda ortamı müzik şölenine çevirdi. Kahve, sohbet, keman ve şarkılar eşliğinde gün biterken, eğlence de sona ermişti. Artık yolu tutmanın zamanı geldi diyerek yola koyulduk.
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 131. Sayısı

Adres Kıbrıs 131. Sayısı