1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. İstanbul “Eurasia-2014 Motosiklet ve Bisiklet Fuarı”
İstanbul “Eurasia-2014 Motosiklet ve Bisiklet Fuarı”

İstanbul “Eurasia-2014 Motosiklet ve Bisiklet Fuarı”

İstanbul “Eurasia-2014 Motosiklet ve Bisiklet Fuarı”

A+A-


Ali Yüksek

Bu yıl, İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve 27-28 Şubat ile 1-2- Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Eurasia Motosiklet ve Bisiklet Fuarı yeni teknolojilerin sergilenmesi dolayısıyla oldukça yoğun ilgi gördü.
Her yıl genellikle aynı zamanlarda düzenlenen Fuar’a, geçen yıllara oranla bu yıl daha fazla ziyaretçinin katılımı gözlemlenirken, Kıbrıslı motorcuların da yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. Birkaç arkadaşla birlikte gittiğimiz Fuar’da Kıbrıslı motorcu dostlarımızla karşılaşmak oldukça sevindirici olurken, Kıbrıs’ta göremediğimiz birçok arkadaşı Fuar’da görmek de ayrı bir sürpriz oldu.

Gözlemlediğimiz kadarıyla dövize endeksli motosiklet ve aksesuar fiyatları geçen yıllara göre artmış olmasına rağmen Fuarın bu denli ilgi görmesi, motosiklet dünyasının genişlemesi ve otomobillerin masraflı, ayrıca trafiği kaldıramaz hale gelişi olarak düşünülebilir.
Sanırım bu nedenle Fuar’da, adını hiç duymadığımız birçok yeni marka ve firma bu sektöre geçiş yapan işadamlarını, geleceğin teknolojilerine yatırım yapmaya zorlamış ve farklı seçeneklerin bir araya getirildiği muhteşem bir ortam hazırlanmıştı.
Birkaç büyük firmanın katılmadığı, ancak katılımcı diğer firmalardan oldukça fazla seçeneğin sunulduğu Fuarda motosikletler kadar ilgi çeken başka bir konu ise mankenlerdi. İrili ufaklı tüm markaların manken kullandığı gözlerden kaçmazken Fuarın son günü özellikle girişteki ziyaretçi patlaması izdiham yaşanmasına sebep oldu.
Fuar’dan arta kalan sürelerde İstanbul’un çeşitli yerlerini gezip dolaşma imkanı bulduğumuz birkaç günlük sürede, yoğun ancak eğlenceli güzel zamanlar geçirdik. Bu nedenle İstanbul’da bize rehberlik eden Erol Mursaloğlu arkadaşımıza teşekkürlerimizi borç biliriz.
Sağlık, esenlik ve kazasız sürüşler dileğiyle,

Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 149. Sayısı

Adres Kıbrıs 149. Sayısı