1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. İskele’de Hamsi Partisi
İskele’de Hamsi Partisi

İskele’de Hamsi Partisi

İskele’de Hamsi Partisi

A+A-


Ali Yüksek  

22 Aralık 2013 Pazar günü İskele’de hamsi partisindeydik. İskele’de ikamet eden Oktay Güney arkadaşımızın özel daveti üzerine yaklaşık 30 motorcu ile katıldığımız hamsi partisi günün güneşli olması dolayısıyla neşeli ve eğlenceli bir şekilde gerçekleşti.
İskele’ye girdiğimiz anda (Hamsi) ızgara, kokusu neredeyse bir kilometre uzaktan yayılmaya başlamıştı ki, kokunun geldiği yöne doğru ilerleyerek mangalın yerini bulmakta hiç zorlanmadık.
Daha önce programa aldığımız ancak bazı olumsuzluklar nedeni ile gerçekleştiremediğimiz hamsi partisi için Oktay arkadaşımız evinin bahçesinde devasa bir mangal hazırlayarak ailece bizleri karşıladı. Hamsilerin taze olması ve usulüne uygun pişirilmesi katılımcı arkadaşlar tarafından oldukça beğenilerek takdir edildi ve her yıl tekrarlanması tavsiye edilerek karara bağlandı. Bu nedenle Oktay arkadaşımıza ve ailesine bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız.
Doyasıya yediğimiz hamsilerin üzerine tatlı yemek adettendir diyerek Garavolli Cafe’nin yolunu tuttuk. Yola çıkmadan önce Alkan Kilitkayalı’ya telefonla ısmarladığımız Pekmezli baklavanın tam vaktinde hazırlanmış olması ve kahve ikramıyla birlikte servis edilmesi günü tatlı bir şekilde sona erdirmemize vesile oldu.
Sevgi ve saygıya dayanan motorlu gezilerimize bay/bayan katılım her geçen gün artarak devam ediyor olsa da mesajımız hep aynı kalmaya devam edecek;

TRAFİKTE BİZ DE VARIZ, BİZLERİ FARKEDİN

Sağlıklı, sıhhatli ve kazasız sürüşler dileğiyle, Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 139. Sayısı

Adres Kıbrıs 139. Sayısı