1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. İkiteker Dünyasına Farklı Bir Boyut, “DUCATI” Kıbrıs’ta...
İkiteker Dünyasına Farklı Bir Boyut, “DUCATI” Kıbrıs’ta...

İkiteker Dünyasına Farklı Bir Boyut, “DUCATI” Kıbrıs’ta...

İkiteker Dünyasına Farklı Bir Boyut, “DUCATI” Kıbrıs’ta...

A+A-


Jawa Ali
Zaman zaman adını sıkça duyduğumuz  Superbike ve Moto-GP yarışlarında dünya şampiyonu olan Ducati markası, Super Sport kategorisinde gönüllere taht kurmuş farklı bir segment… Kıbrıs’ta böyle bir markanın açılıyor olması motosiklet tutkunları için de sevinç yarattı.
Uzun uğraşılardan sonra Kıbrıs’a böyle bir markayı taşımayı başarmış, görkemli açılışı için de oldukça fazla emek sarfeden Eser Harper arkadaşımızı bir kez daha kutlamak gerek. Ayrıca, benim de motorlu gezilerden esinlenerek yaptığım 20 adet yağlıboya tablonun da açılışta sergilenmesi oldukça manidardı.
Genellikle hız tutkunlarına yönelik imalat yapan marka, son zamanlarda uzun yolculuklar ve Enduro gibi segmentlere de el atmayı başarmış ve Sport-Enduro-Touring gibi birkaç kategoriyi içinde barındıran melez motosikletler üreterek bu dalda iddialı olduğunu kanıtlamayı da başardı…
Ada dışı seyahatlerde tercih edilen Ducati-Multistrada modeli motorcu gezginlerin tercihlerinden biri olurken, pist yarışlarında ve diğer kategorilerde de oldukça başarılı ürünlerin sergilendiği Ducati bayisi, Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı semtinde ziyaret edilebilir.
Eskiden eksikliğini hissettiğimiz birçok markanın artık aramızda ve ulaşılır olması, bu kültürün gelişmesi ve yaygınlaşması açısından önem taşımaktadır.
Marka, kategori ve “cc” ayırımı yapmadan gerçekleştirdiğimiz motosiklet gezileri artık biraz daha renklenecek ve her tür motosikleti bir arada görmemizi sağlayacak. Kazasız, Sağlıklı ve mutlu sürüşler dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 107. Sayısı

Adres Kıbrıs 107. Sayısı