1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Heyecan Başlıyor
Heyecan Başlıyor

Heyecan Başlıyor

Heyecan Başlıyor

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Futbolda Milli Takımlar seviyesinin en büyük turnuvası 12 Haziran’da başlıyor. Bu yıl 20’ncisi düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda 32 takım 10 Temmuz’da oynanacak olan finale yükselebilmek için mücadele edecekler. Bu turnuvaya sayılı günler kala ülkemizde sporla uğraşan teknik direktör, futbolcu ve spor yazarlarına Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası’nı sorduk.

SERKAN SOYALAN: FAVORİM ARJANTİN
Kanal Sim Program Sunucusu, Spor Yazarı Serkan Soyalan; “Milyonların heyecanla beklediği Dünya Kupası 12 Haziran'da başlıyor. Bu yıl oynanacak olan Dünya Kupası'nda ben sürprizler bekliyorum. Turnuva yine Ronaldo ve Messi çekişmesinde geçeceğe benziyor. Sakatlık döneminden çıkan Messi Dünya Kupası'nda yeniden zirveye yerleşeceğe benziyor. Benim turnuvadaki favorim, çoğu kişi şans vermese de Arjantin. Turnuvanın yıldızı ise Messi olacak gibi. Brezilya'dan Fernando da turnuvanın parlayan yıldızı, genç yeteneği olabilir”

EREN ŞİŞİK: SÜRPRİZLER BELÇİKA VE KOLOMBİYA OLACAKTIR
Yenidüzen Spor Servisi Spor Yazarı Eren Şişik; “Tüm dünyanın gözü yine Dünya Kupası'nda olacak. Kuşkusuz 4 yılda 1 kez düzenlenen bu dünyanın en önemli kupası yaz sıcaklarında evde televizyon başında oturmanın tek yolu. Bana göre turnuvanın en büyük favorisi kuşkusuz İspanya. Brezilya da ev sahibi olması sebebiyle favoriler arasında çünkü sambacılar her zaman bu tür turnuvalarda başarılı olmuştur. Turnuvada bence sürpriz yapabilecek takımlar Belçika ve Kolombiya olacaktır. Ön plana çıkması muhtemel oyuncuların başında Messi ve Ronaldo gelir ve birçok yeni yıldız adayı da kendisini bu turnuvada parlatır. Her şeyden öte umarım güzel bir Dünya Kupası izleriz ve unutulmaz anlara şahit oluruz.”

TURAN ALTAY: FAVORİ YİNE İSPANYA OLUR
Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay; “12 Haziran’dan itibaren tüm dünya televizyonun önüne kilitlenip bu turnuvayı izleyecek. Bana göre bu yıl dünya kupasında favori son Dünya ve Avrupa şampiyonu İspanya olur. Turnuvada hayal kırıklığı yaratacak takım ise Amerika Birleşik Devletleri olur. Bu yıl turnuvada birçok iyi takım bulunmaktadır. Turnuvaya damgasını vuracak futbolcuların Messi ve Diego Costa olacağına inanmaktayım”

KASIM TAĞMAN: EN ÇOK NEYMAR KONUŞULUR
Lefke Türk Spor Kulübü’nün golcü futbolcusu Kasım Tağman; “Bu yıl düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda hiç kuşkusuz ev sahibi Brezilya en büyük favorilerden biridir. Bunun dışında Belçika’nın turnuvada çıkış yapacağını düşünüyorum. Brezilya’daki Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaratacak takım tıpkı bir önceki turnuvadaki gibi İngiltere olur. Turnuvadan sonra en çok konuşulan oyuncu ise Brezilyalı Neymar’ın olacağını düşünüyorum.”

BURHAN GÜRKAN: ARJANTİN’DEN ÇIKIŞ BEKLİYORUM
Yenidüzen Spor Servisi Şefi Burhan Gürkan; “20’ncisi düzenlenecek olan Dünya Kupası’nın Brezilya’da gerçekleşecek olması, maç saatlerini de etkiledi. Hiç kuşkusuz yaz gecelerine renk katacak bir turnuva. Favorim yok, çünkü birçok takım kaliteli kadrolara sahip. Bu yıl Arjantin’in çeyrek finalden öteye gitmesini, çıkış yapmasını bekliyorum. Almanya yine son dörtte olacaktır. İspanya yine güçlü bir kadroya sahip ve temmuz ayı içerisinde de turnuvada olacaktır. 1998’de Hırvatistan, 2002’de Türkiye’nin dünya üçüncülüğü elde ettiği gibi Belçika’nın bu jenerasyonu ile aynı başarıyı yakalamasını temenni ediyorum. Can yakacak takımlar ise Belçika’nın yanında Şili, Kolombiya ve Uruguay”

Bu haber toplam 1135 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 162. Sayısı

Adres Kıbrıs 162. Sayısı