1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın Genç Yeteneği; Tanem Özaygın
Haftanın Genç Yeteneği; Tanem Özaygın

Haftanın Genç Yeteneği; Tanem Özaygın

Haftanın Genç Yeteneği; Tanem Özaygın

A+A-

Ersin Kaşif


Bu hafta,  çok genç bir kemancı yeteneğimizi Adres okuyucuları için tanıtıyoruz. Genç kemancımız bizlere kendini şöyle tanıttı; Ben Tanem Özaygın. 4 Ocak 2001 yılında Lefkoşa’da doğdum. İlkokulu 9 Eylül İlkokulu’nda okudum. Şimdi ise, Levent Koleji’nde 7. sınıfta eğitimime devam ediyorum. Küçük yaştan itibaren müziğe olan ilgim vardı. Bunun sonucu olarak 8 yaşında keman dersi almaya başladım. Keman çalmak bana büyük bir zevk vermektedir. Gün geçtikçe ise, kemana olan bu ilgim artmaktadır. Bunun en büyük sebeplerinden biri de,  keman öğretmenimin başarılı ve çok ilgili olmasıdır. Keman için en büyük hedefim, keman çalmayı yüksek hedeflerde başararak çalabilmemdir. Birkaç seneden beridir ise, Genç Yetenekler Production Keman Orkestrası’nda çalmaktayım. Bu orkestralarda çalmak için seçmelerde başarılı olmanız gerekiyor. Bu seçmelerde başarılı olduğum için çok gururluyum. Orkestramız ile her sene birçok konsere katılıp sahneye çıkıyoruz. Okulum ve kemanım dışında,  6 yaşından beridir de yüzme derslerine gitmekteyim. Yüzme takımında da olmak çok zevkli. Sosyal aktivitelerim yanında derslerime de çok büyük bir önem vermekteyim. İleride ise başarılı ve iyi bir meslek sahibi olabilmek için çok çalışıyorum.

-----------------------------------


Morrissey’in “Your Arsenal” Albümü Dijital Platformda!

Değerli müzikseverler, Adres Duyuşlar olarak dünya müziğini çok yakından takip etmeye devam ediyoruz. Yine yepyeni haberlerle burdayız ve EMI Music kaynağıyla bu yeni müzik haberlerini sizlerle paylaşıyoruz. Morrissey’in büyük ses getiren üçüncü albümü “Your Arsenal” tekrar düzenlenerek 24 Şubat’ta yayımlandı. Dijital olarak da erişime açılan albümün orijinali 1992 senesinde piyasaya çıkmıştı. Albüm Morrissey’in enerji dolu kariyeri boyunca başarıları da ardından getirdi. Sanatçıya Grammy adaylığı da kazandıran bu albüm, 1992 yılında İngiltere’nin en iyi 50 albümü arasında dördüncü sırada yer aldı. Your Arsenal, 1991de Shoreline Amphithearte da gerçekleşen konser DVD’siyle beraber 20 yıl sonra tekrar raflardaki yerini aldı. İşte albümdeki şarkılar. Disk: 1  1. You're Gonna Need Someone On Your Side 2. Glamorous Glue 3. We'll Let You Know 4. The National Front Disco 5. Certain People I Know 6. We Hate It When Our Friends Become Successful 7. You're The One For Me, Fatty 8. Seasick, Yet Still Docked 9. I Know It's Gonna Happen Someday 10. Tomorrow (US Mix)* Disk : 2 1. November Spawned a Monster 2. Alsatian Cousin 3. Our Frank 4. The Loop 5. King Leer 6. Sister I'm A Poet 7. Piccadilly Palare 8. Driving Your Girlfriend Home 9. Interesting Drug 10. We Hate It When Our Friends Become Successful 11. Everyday Is Like Sunday 12. My Love Life 13. Pashernate Love 14. The Last Of The Famous International Playboys 15. Asian Rut 16. Angel, Angel, Down We Go Together 17. Suedehead 18. Disappointed. İyi dinlemeler. (Kaynak EMI Music) Deezer :http://www.deezer.com/album/7423235 Spotify :https://play.spotify.com/album/26MCDq7mSy3eWMufI0ZUOI https://itunes.apple.com/tr/album/your-arsenal-definitive-master/id799437824?uo=4
 

-------------------------------------------

PANTERA'DAN "FAR BEYOND DRIVEN"

Los Angeles’ın metal efsanesi Pantera, 1994’te önemli bir dönüm noktası olan yedinci albümleri Far Beyond Driven’ın yeni düzenlemesini 20. yıl şerefine yayımlıyor. 2 CD den oluşan bu özel baskı, 25 Mart’ta raflardaki yerini alacak. CD nin ilk bölümünde orijinal albümün yeni düzenlemesi yer alırken, ikinci bölümde 1994’te Monsters of Rock Festival da gerçekleşen konser performansı yer alıyor. İşte şarkılar; CD 1 Strength Beyond Strength Becoming, 5 Minutes Alone, Im Broken, Good Friends And A Bottle Of Pills, Hard Lines, Sunken Cheeks, Slaughtered, 25 Years, Shedding Skin, Use My Third Arm, Throes Of Rejection, Planet Caravan CD 2 Use My Third Arm, Walk, Strength Beyond Strength, Domination/Hollow, Slaughtered, Fucking Hostile, This Love, Mouth For War, Cowboys From Hell. https://itunes.apple.com/tr/album/far-beyond-driven/id217487573?uo=4 (Kaynak; EMI Music)
 

 

Bu haber toplam 2269 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 151. Sayısı

Adres Kıbrıs 151. Sayısı