1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Gondaras’da Kuzu Çevirme…
Gondaras’da Kuzu Çevirme…

Gondaras’da Kuzu Çevirme…

Gondaras’da Kuzu Çevirme…

A+A-

Ali Yüksek

Uzun süredir gündemde tuttuğumuz ancak bir türlü gerçekleştiremediğimiz bir etkinliği nihayet Kalkanlı’da yeni keşfettiğimiz bir Restaurant’ta hayata geçirme fırsatı yakaladık.
Bir taraftan özel bir sipariş üzerine hazırlattığmız kuzu çevirmenin etrafında döne döne tadına bakmaya çalışırken, diğer taraftan da keman eşliğinde özellikle Kıbrıs’a ait olmak üzere çeşitli müzikler eşliğinde coşup mükemmel bir sohbet ortamı gerçekleştirdik…
Genelde her Pazar gerçekleştirdiğimiz gezilere, bu özelliğinden dolayı yeni bir format katma imkânı yakaladığımız Kalkanlı’daki Gondara’s Restaurant’ı gezi listemizin baş kısmına eklemeyi de ihmal etmedik.
Uzun süre kuzu çevirme yapabilen bir yer aramakta olduğumuz ve ancak bu imkânı burada yakalamanın sevincini geziye katılan tüm arkadaşlarla tadını çıkara çıkara yaşamaya çalıştık.
Farklı yerler ve farklı geziler yaparak demiratlarımızı sürdüğümüz  yerlere maddi, manevi, sosyal ve kültürel anlamda katkılar yaptığımıza inanıyor, diğer gezi ve etkinliklerle birlikte kuzu çevirme gezilerini ileriki zamanlarda da tekrarlamayı düşünüyoruz.
Bu tür etkinlikleri gönüllü olarak destekleyen, sponsor olup katkı koyan tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi bir borç bilir saygılar sunarız…
Farklı yerler ve yeni keşiflerde buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 3958 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 129. Sayısı

Adres Kıbrıs 129. Sayısı