1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Girne’ye Fashion TV rüzgarı...
Girne’ye Fashion TV rüzgarı...

Girne’ye Fashion TV rüzgarı...

Girne’ye Fashion TV rüzgarı...

A+A-

Burçin Aybars

Geçtiğimiz haftasonu Girne Rocks Otel Miss Fashion TV 2013 yarışmasına ev sahipliği yaptı. Her yıl düzenli olarak yapılan yarışmaya dünyanın bir çok ülkesinden 29 Fashion TV modeli katıldı. Modellerin yaklaşık bir hafta süren yarışma macerası boyunca fotoğraf ve video çekimleri yanında yarışmanın stresini atmaya yönelik bir de ön party düzenlendi. Rocks Otel’in Onyx isimli havuz başı mekanında geçen yarışmanın sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç’ın sevgilisi Chloe Lounghnan yaparken gece boyunca sık sık sahne alan Fatih Ürek de şarkılarıyla misafirleri coşturdu. Yarışmanın jürisinde Türkiye’nin tanınmış simaları Serdar Ortaç, Sergen Yalçın ve Süreyya Yalçın da yer aldı.
Yarışmaya ülkemizin tanınan modeli Ümmühan Bektaş ve yine Supel Model Ajans’tan Vivian Mivu da katıldı.
Modellerin defilelerinin ardından jürinin değerlendirmesi sonucu Fashion TV’nin en iyi modeli Bosnalı Aleksandra Klacar seçilirken beş model de farklı dallarda taça layık görüldü.
Yarışmanın ardından davetliler ve modeller Artview’in katkılarıyla gerçekleşen partide yerli sanatçı Goblin’in müzikleriyle geç vakitlere kadar eğlendi.

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 114. Sayısı

Adres Kıbrıs 114. Sayısı