1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Girne’de yepyeni bir mekan; Papageno
Girne’de yepyeni bir mekan; Papageno

Girne’de yepyeni bir mekan; Papageno

Girne’de yepyeni bir mekan; Papageno

A+A-


Tanju KONURALP

Yoğun geçen bir mesainin ardından, günün stresini atmanın en iyi yollarından birisi de, arkadaşlarınızla keyifli bir sohbet edip; içkinizi yudumlayabileceğiniz bir ortamda bulunabilmektir. Samimi ve sıcak bir ortamda geçirilecek birkaç saat, yeni bir güne başlamadan önce, bir önceki günün tüm yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacaktır.
Girne'de, Nisan ayında hizmete açılan Papageno, bu bağlamda uğramanız gereken mekanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Irısh Pub konsepti ile dünya mutfağını bir araya getiren Papageno, Kıbrıs eğlence kültürünün de harmanlanması ile birlikte; açıldığı ilk günden itibaren insanların uğrak adresi halini almış bir mekan...

KEYİFLİ BİR BAR ORTAMI

Dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen mekanlar arasında Pub konsepti tercih görüyor. Papageno da, bu konsepti takip ederek, yüz elli kişinin bir araya gelebileceği bir mekan yaratmış. Dış bahçesinde ferah ve caddeye bakan geniş bir alanı bulunan Papageno, iç mekanda ise sıra dışı bir dekorasyon ile özellikle kış gecelerinde, sıcak bir konsept ile karşılıyor müşterilerini. Farklı oturma gruplarının yer aldığı iç mekanda, dilerseniz şömine başında içkinizi yudumlarken, dilerseniz iş toplantınızı yemek eşliğinde, rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

DÜNYA MUTFAĞINDAN LEZZETLER

Irısh Pub konsepti ile sınırlı olmayan Papageno’nun, geniş bir de mönüsü bulunuyor. Başlangıçlar, salatalar, tavuk seçenekleri, makarnalar, snack çeşitleri ve İngiliz kahvaltısının yer aldığı mönüde, en gözde seçeneği ise steak çeşitleri oluşturuyor. Gözde yemek çeşitlerinin yanı sıra, birçok içki seçeneğini de müşterilerine sunan Papageno, birbirinden güzel kokteylleri ile de, cazibesini kat kat arttırıyor.

CUMARTESİ GECELERİ 70 VE 80’LER

Papageno’da, Cumartesi geceleri ise DJ eşliğinde hareketli anlar yaşanıyor. 70’ler ve 80’ler konseptinde çalınan müzikler, müşterilerin, gecenin ilerleyen saatlerine kadar, keyifli zaman geçirmesine olanak sağlıyor.

PAPAGENO’NUN “PAPA”SI

Papageno’nun bir diğer özelliği ise kapıda müşterileri “Papa” isimli papağanın karşılaması. Mekanın gözdesi halini almış olan “Papa” gelen tüm müşterilerin ilgi odağı halini almış. Sempatik ve cana yakın tavırları ile “Papa” şimdiden mekan işletmesinde önemli bir yere gelmiş görünüyor.

TECRÜBE İLE YÖNETİLEN BİR MEKAN

Papageno, iş insanı Cahit Yetkili tarafından açılmış bir mekan. Yetkili, ülke eğlence sektöründe birçok önemli mekanın işletmesini üstlenerek, sektörde adını sıkça duyurmuş bir isim. Mekanın işletmeciliğini ise Ersan Kazın ve Süleyman Yemen üstlenmiş. Her iki isim de, sektörde birçok mekanın işletmesini üstlenmiş tecrübeli isimler…

Bu haber toplam 8288 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 161. Sayısı

Adres Kıbrıs 161. Sayısı