1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. ‘Gerçek At’ ve ‘Demirat’ Kardeşliği…
‘Gerçek At’ ve ‘Demirat’ Kardeşliği…

‘Gerçek At’ ve ‘Demirat’ Kardeşliği…

‘Gerçek At’ ve ‘Demirat’ Kardeşliği…

A+A-

 

Ali Yüksek

Tunaç Riding Club tarafından, “Havva Tunaç” anısına düzenlenen 1.Engel atlama at yarışı, havanın yağışlı ve zeminin uygun olmaması dolayısıyla 16 Mart 2014 Pazar gününe ertelendi.
9 Mart Pazar günü Girne Karaoğlanoğlu, Tunaç Riding Club-At çiftliğinde yapılması planlanan yarışlar her ne kadar havanın azizliğine uğramış olsa da, çiftlikten ayrılamayan minik jokeylerin heyecanlı sürüşlerini yerinde görmek amacıyla yağmur altında çiftliğin yolunu tuttuk.
Ara ara havanın açması, minik binicilerin gösteri yapmasına olanak sağlarken motorize birliğimizin eğlenceli ve farklı bir gün geçirmesine vesile oldu.
Şömine yanında ve otantik bir ortamda ekmek arası köfte ile nefis bir menemen kahvaltısı yaparak geçirdiğimiz günü, yeni arkadaşlar ve dostluklar edinerek pekiştirdik.
Tunaç Riding Club sorumlusu Ziya Tunaç’la kısa bir söyleşi yaptık;

Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Tabii ki Aykut arkadaşımıza da... Onunla arkadaşlığımız uzun yıllara dayanıyor ancak önceleri atlarla uğraşırken bir anda motosikletlerle uğraşmaya başladı. Kulüp adının Demiratlar olması, ayrıca gerçek atlarla bir araya gelmesi de çok güzel, o yönden bir gönül bağımız var. Bu yarışların da yolunda gitmesi arzuladığımız bir şeydi ancak hava şartları izin vermedi. Bulutlu bir hava beklerken yağış geldi ve ertelemek zorunda kaldık. Gelecek hafta daha güzel hazırlanıp bu yarışları yapacağız. Ayrıca sizleri de burada gördüğümüz için çok mutluyuz. Tekrar teşekkürler.
Biyolojik açıdan olmasa da, fizyolojik olarak benzerliği bulunan gerçek atlarla, demiratlarımızı bir araya getirmeyi planladığımız bu etkinlik kısmen yapılamamış olsa da, ilerde tekrarı yapılacak yarışlarda desteğimizin devam edeceğini şimdiden belirtmek isteriz…
Farklı etkinlik ve gezilerde buluşmak dileğiyle, sağlıklı ve kazasız sürüşler…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 150. Sayısı

Adres Kıbrıs 150. Sayısı