1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Geleneksel ödüller verildi
Geleneksel ödüller verildi

Geleneksel ödüller verildi

Geleneksel ödüller verildi

A+A-

Yenidüzen Gazetesi’nin her yıl düzenlediği Yılın Spor Ödülleri’nde 2013 yılı başarılıları belirlendi

 

Yenidüzen Gazetesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Yılın Spor Ödülleri geçtiğimiz hafta Salı gecesi Gazeteciler Birliği Lokali’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yenidüzen Spor Servisi tarafından 5 kategoride belirlenen 25 aday için kuponlar Ocak ayı başından Mart ayı sonuna kadar yayınlandı. Okuyucuların gönderdiği kuponlar sonucunda adaylara 33 bin 993 oy kullanıldı. Bir yıl önce 23 bin 103 oy kullanılan spor ödüllerinde bu yıl oylarda 10 bin 890’lık artış görüldü. Okuyucuların gönderdiği kuponlarla kategorilerde birinciler belirlendi.

Geceye, davetliler, sporcular, sporcu yakınları katıldı. Ödüller verilmeden ve verildikten sonra geceye katılanlar bol bol sohbet etme imkanı buldular. Günlük siyasi gelişmeler ve tabii ki spor gecenin sohbet konuları arasındaydı. Sohbetler esprilerle de renklenirken katılımcılar ödül gecesinin heyecanı yanında dostlukları tazelemenin de güzelliğini yaşadılar. 

2013 YILININ BAŞARILILARI

Ödüllere gelince; 2013 yılında aday gösterilen 25 isme gecede anı madalyaları takdim edilirken, Yılın Hakemi kategorisinde Savaş Tilki, Yılın Yöneticisi kategorisinde Orçun Kamalı, Yılın Genç Yeteneği kategorisinde Mehmet Gürdeniz, Yılın Antrenörü kategorisinde Turan Altay ve Yılın Sporcusu Kategorisinde Kemal Taşçı en fazla oy alarak birinci oldular. Birincilere ödülleri 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz tarafından verildi.

KİMLER KAZANMIŞTI

2000’li yılların başından bu yana Yenidüzen Gazetesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen spor ödüllerinde 2009 yılından bu yana birçok isim ödül almaya hak kazandı. 2009 yılında okuyucuların gönderdiği kuponlar sonucunda Yılın Sporcusu Şengül Tilki, Yılın Hakemi Ecvet Kanatlı, Yılın Antrenörü Yusuf Yönlüer, Yılın Yöneticisi Serdar Turganer ve Yılın Genç Yeteneği Eliz Maloney olarak belirlenmişti.

2010 VE 2011 YILI

2010 yılında gerçekleşen Spor Ödülleri’nde Yılın Sporcusu Ahmet Coşkun, Yılın Antrenörü Caner Oshan, Yılın Yöneticisi Ünal Aydoğan, Yılın Hakemi Serkan Şimşek ve Yılın Genç Yeteneği Kemal Türker olarak belirlenmişti. Bir yıl sonra, 2011 yılında düzenlenen ödül gecesinde Yılın Hakemi Ülviye Beşe, Yılın Yöneticisi Hasan Kolozali, Yılın Genç Yeteneği Suzan Pakan, Yılın Antrenörü Harika Kıral ve Yılın Sporcusu Ajda Mutlu 2011 yılının başarılıları olmuştu.

2012 YILI

2012 yılı içerisinde gerçekleştirilen Yılın Spor Ödülleri’nde Yılın Genç Yeteneği Saner Aniz, Yılın Hakemi Sadık Gardiyanoğlu, Yılın Antrenörü Ayşe Günerman, Yılın Yöneticisi Ahmet Altıntaş ve Yılın Sporcusu Melis Üngör kategorilerinde aldıkları oylarla birinci olmuşlardı.

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 156. Sayısı

Adres Kıbrıs 156. Sayısı