1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Electric Guest “Mondo” albümüyle karşınızda
Electric Guest “Mondo” albümüyle karşınızda

Electric Guest “Mondo” albümüyle karşınızda

Electric Guest “Mondo” albümüyle karşınızda

A+A-


Ersin Kaşif

Dünyanın dört bir köşesinden hayranları olan Electric Guest, üretmeye devam ediyor. İşte Emi Müzik tanıtımıyla Mando! Electric Guest ve 5 Grammy ödüllü yapımcı Danger Mouse’un işbirliği ile bizlere sunulan albüm “Mondo” Electric Guest’in ilk albümü olan bu çalışma, daha önceden Gorillaz, Beck, Norah Jones gibi isimlerle çalışmış olan prodüktör Danger Mouse’un ellerinden çıkma... Albümün ilk single’ı ‘This Head I Hold’, son günlerde hem listelerin hem de radyoların gözbebeği haline gelmişti. Ancak çok yakında yerini yeni single ‘The Bait’e bırakacak. Matthew Compton ve Asa Taccone’nin oluşturduğu Electric Guest ile tanışmak için bu albümü mutlaka dinleyin!  Emi Music)      http://electricguest.com/
ALBÜMDE YER ALAN ŞARKILAR ;
HOLES
THİS HEAD I HOLD
UNDER THE GUN
AWAKE
AMBER
THE BAİT
WAVES
TROUBLEMAN
AMERİCAN DAYDREAM
CONTROL

“Soytarı”
Her hafta farlı dünyanın farklı ülkelerinden yeni çıkan albümleri sizlere tanıtarak farklı tatları sizlerle buluştururken, bu hafta Türkiye den de yeni bir klibi paylaşacağım. Yeni klip için Emi Müzik şöyle bir tanıtım yapıyor; Korkuluk’un heyecanla beklenen albümü “Bir Hayvan Yaratmak” ın ilk video klibi “Soytarı” ya çekildi. Türkiye’de yapılan alternatif müziğe yeni bir yorum katan Harun Can, “Bir Hayvan Yaratmak” adlı projesinin ilk klibini “Soytarı” adlı şarkısına çekti ve hayranlarıyla buluşturdu. Yönetmenliğini Mustafa Özen’in, Prodüktörlüğünü Murat Aytekin’in üstlendiği “Soytarı”, sıra dışı yorumu ve barındırdığı psikolojik öğeler ile müzikseverlere görsel bir ziyafet sunuyor” Emi Müziğin yorumu böyle. Tabii ki asıl yorumu siz dinleyiciler yapacak. Bu yorumu yapabilmeniz için de takip edeceğiniz adres ; –http://www.youtube.com/watch?v=cCaphm0JAJs  iyi seyirler. ( Emi Music)

YENİ BİR ALBÜM;
T.I. YENİ ALBÜMÜ “TROUBLE MAN: HEAVY IS THE HEAD”
Bu hafta, yepyeni bir albümü Adres okuyucularının beğenisine sunuyorum. Asıl adı Clifford Joseph Harris  olan ama hayranları ve dünya listelerinde bilinen ismiyle T.I., sekizinci stüdyo albümü “Trouble Man: Heavy Is The Head”i müzikseverlerin beğenisine sundu. Yedinci albümü “No Mercy” ile Gold satış statüsüne ulaşan sanatçının yeni albümünde 16 şarkı bulunuyor ve işbirliği yaptığı isimler yine göz dolduruyor. Gördüğünüz gibi sanatçı yedi albüme imza atan çok üretken sanatçılardan. Birçok ünlü isimle çalışmasına alışkın olduğumuz T.I. bu albümdeyse Lil Wayne, André 3000 R. Kelly, P!nk, CeeLo Green, A$AP Rocky, Meek Mill ve Akon ile birlikte çalışıyor.
Piyasaya çıkardığı tüm albümlerle Amerika Bilboard listelerine en üst sıralardan giriş yapan ve satış rakamları ile değerini kanıtlayan sanatçının bu seneki adaylığı da dahil olmak üzere birçok Grammy adaylığı bulunuyor. T.I.’ın bu yeni albümünü tüm müzikseverlere ve hayranlarına öneriyoruz” (Emi Music)
ALBÜMDE YER ALAN ŞARKILAR;
The Introduction
G Season (feat. Meek Mill)
Trap Back Jumpin
Wildside (feat. A$AP Rocky)
Ball (feat. Lil Wayne)
Sorry (feat. André 3000)
Can You Learn (feat. R. Kelly)
Go Get It
Guns And Roses (feat. P!nk)
The Way We Ride
Cruisin’
Addresses
Hello (feat. CeeLo Green)
Who Want Some
Wonderful Life (feat. Akon)
Hallelujah

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 91. Sayısı

Adres Kıbrıs 91. Sayısı