1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Doğancı’da Güzel Bir Gün…
Doğancı’da Güzel Bir Gün…

Doğancı’da Güzel Bir Gün…

Doğancı’da Güzel Bir Gün…

A+A-

Ali Yüksek

Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine 17 Kasım 2013 Pazar günü, gittiğimiz Doğancı köyü spor kulübü tesislerinde özel olarak hazırlanmış küp kebabının tadına bakarken farklı bir atmosferde güzel bir sohbet ortamı yakalama şansını elde ettik.
Yirmi kadar motosiklet ile Lefkoşa, Girne, Sadrazamköy ve Kormacit köylerinden geçerek Güzelyurt’ta bizi bekleyen birkaç arkadaşla birlikte  eski adı Elye olan Doğancı’ya vardık.
Yemeğe oturmadan önce köy içinden geçerek görsel bir şov yapma imkanı bulduğumuz Doğancı’da, köy halkının bu gürültülü demiratlara ne kadar ilgili olduğunu da bir kez daha anlamış olduk.
Gezi listemize aldığımız Doğancı Spor tesisleri bundan böyle ziyaret edeceğimiz yerlerden biri olmaya devam edecek… Bölgeden birkaç motorcu arkadaşımızı da görme fırsatı bulduğumuz yemekte, 1940 model MG marka klasik bir otomobilin de demiratlarımızın arasına girerek ortamı renklendirmesi ve bol bol resim çekmemize vesile olması oldukça manidardı.
Akşam üstü, bölgesel yağışların da yaşandığı o günlerde şans eseri yağmura yakalanmadan Lefkoşa üzerinden evlerimizin yolunu tuttuk.
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 135. Sayısı

Adres Kıbrıs 135. Sayısı