1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dikmen’in şampiyonluk mutluluğu
Dikmen’in şampiyonluk mutluluğu

Dikmen’in şampiyonluk mutluluğu

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Birimi tarafından düzenlenen İlkokullu Küçükler Basketbol Final Birinciliği geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlandı.

A+A-

Burhan Gürkan

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Birimi tarafından düzenlenen İlkokullu Küçükler Basketbol Final Birinciliği geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlandı. Bu yıl beşinci kez finallerde yer alma başarısı gösteren Dikmen İlkokulu erkek takımı, bu başarısını şampiyonluk ile taçlandırdı.

BEŞ YIL BOYUNCA FİNALLERE KALMA BAŞARISI

Beş yıldır üst üste finallere kalma başarısı gösteren Dikmen İlkokulu, bu okul sezonunda elde ettiği şampiyonlukla ikinci kez mutlu sona ulaştı. Okullar açılmadan önce yaz döneminde başlayan yoğun çalışmaların meyvesini toplayan Dikmen İlkokulu, beş yıl içerisinde dört kez final oynadı, bunların ikisini şampiyon olarak tamamlarken, ikisinde ikinci oldu, bir kez de organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

GENELLİKLE ASFALT ZEMİNLİ SAHADA ÇALIŞTILAR

Uygun şartlar olmasa da genellikle okul bünyesinde bulunan asfalt zeminli basketbol sahasında çalışmalarını gerçekleştiren Dikmen İlkokulu, yaz döneminde bazı antrenmanlarını kapalı salonda yaparken okul döneminde tüm antrenmanlarını bu zemine sahip sahasında gerçekleştirdi ve başarıya ulaştı.

 

Bu haber toplam 2094 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Adres Kıbrıs 411 Sayısı ISSN 2672-7560

Adres Kıbrıs 411 Sayısı ISSN 2672-7560