1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dikmen’e yolculuk…
Dikmen’e yolculuk…

Dikmen’e yolculuk…

Dikmen’e yolculuk…

A+A-

Ali Yüksek

Bu kez 10 kasım 2013 Pazar günü, Sadık hocanın mekânında özel olarak hazırlanmış fırında kelle ve küp kebabı partisi için Dikmen’e sürdük demiratlarımızı...
Her defasında farklı yerler ve değişik ortamlara motosiklet kültürünü taşımak ve bir şekilde farkındalık yaratmak amacıyla yaptığımız araştırmalar sonunda bu defa Sadık Zabit Hoca tarafından önerilen fırında kelle ziyafeti için 40’a yakın motorcu arkadaşımızla Dikmen’in yolunu tuttuk.
DİKMEN’DE KELLE, DEREBOYU’NDA KAHVE
Ayrıca, aramızda misafir olarak bulunan ve birkaç günlüğüne adamızı ziyaret etmek için, İzmir’den gelmiş olan motosiklet sürüş eğitmeni Serhat Kılavuz arkadaşımızın, yemekte güvenli sürüş teknikleri ile ilgili kısa bir konuşma yapması güne renk katmış ve zevkli bir gün geçirmemize vesile olmuştur.
Nefis kelle ve küp kebabı ziyafetinin ardından, grup olarak Lefkoşa’daki Dereboyu Caddesine inerek günün son anlarını güzel bir kahve sohbetiyle tamamlamaya çalıştık.
Ne ilginçtir ki, bahar havası tadında geçen güzel bir gün sonunda, akşam üstü bölgesel sağanak yağmurlardan dolayı sırılsıklam olan bazı arkadaşlarımız gibi biz de yağmurlardan nasibimizi alarak evimizin yolunu tutuk.
Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 134. Sayısı

Adres Kıbrıs 134. Sayısı