1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Hafta Ne Dinleyelim?
Bu Hafta Ne Dinleyelim?

Bu Hafta Ne Dinleyelim?

Bu Hafta Ne Dinleyelim?

A+A-


Ersin Kaşif

VANCE JOYDAN YENI SINGLE : “Mess is Mine”

Vance Joyun, listelerde 1 numaraya yükselen yeni albümü “DREAM YOUR LIFE AWAY” satışa sunuldu. Albümden çıkan yeni single ise “Mess is Mine”. http://youtu.be/1C816p-KTNk  Vance Joy (ya da gerçek adıyla James Keogh); Shazam, Spotify, TIME, Billboard gibi birçok önemli mecra tarafında takip edilmesi gerek sanatçı olarak lanse edildi. Vance Joy bu yıl Kuzey Amerika turunda Young the Giant ile birlikte sahne aldı ve South By Southwest, Bonnaroo Music and Arts Festival, Lollapalooza gibi önemli festivallerde performans sergiledi. Dream Your Life Away’i mutlaka dinlemenizi öneririz! Albümü iTunes üzerinden satın almak için : http://bit.ly/1s4Pt7t (Kaynak EMI Music).

NICO & VINZİN YENİ ALBÜMÜ “BLACK STAR ELEPHANT” KARNAVAL.COM ÜZERİNDEN DİNLENEBİLİYOR

Am I Wrong single’ı ile büyük başarı elde eden Nico & Vinz, yeni albüm müjdesini verdi! Şarkıcı, söz yazarı Nico Sereba ve Vincent Dery’den oluşan Norveçli ikilinin Black Star Elephant isimli yeni albümü, piyasaya çıkmadan önce Türkiye’de ilk kez Karnaval.com üzerinden dinlenebiliyor. http://karnaval.com/article.php?article_id=22822&channel_id=15
Albümü ön siparişle iTunes’dan satın almak için: http://bit.ly/1yxPdkr
Yeni video When The Day Comesı izlemek için: http://youtu.be/jXDiZRCofqY (Kaynak EMI Music).

ED SHEERAN'DAN YEPYENİ VIDEO : “THINKING OUT LOUD”

Ed Sheera’nın büyük başarı yakalayan "x" isimli albümünden çıkan yeni single “Thinking Out Loud” oldu. Şarkıya çekilen video yayında! http://bit.ly/ZbJb8A
2011 de + isimli ilk albümünü yayımlayan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, The A Team ve Lego House şarkılarıyla iyi bir çıkış yakalayarak 2012'de BRIT Ödülleri'nde En İyi İngiliz Erkek Solo Artist ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödüllerini kazanmıştı.
x"i iTunes'dan satın almak için: http://bit.ly/Qzyclg (Kaynak EMI Music).

ROBIN SCHULZ’UN “SUN GOES DOWN” VIDEOSU YAYINDA!

DJ ve yapımcı Robin Schulz, elektronik müziğin en yeni ve en yeteneli isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Sanatçı, kısa sürede Avrupa çapında elektronik/dans müziğin en çok tercih edilen isimlerinden biri haline geldi. Robin Schulz’un yeni single’ı Sun Goes Down da sanatçıya Jasmine Thompson eşlik ediyor. Şarkıya çekilen videoyu izlemek için :http://bit.ly/Zuq36S Avrupa’nın en önemli klüpleri ve festivallerinde yer alan 27 yaşındaki   müzisyen, geçtiğimiz yılı tamamen Prayer albümü üzerinde çalışarak geçirdi. Albümün en önemli detaylarından biri ise Clean Bandit, Lykke Li, Coldplay ve Mr. Probz gibi sanatçılara ait parçaların remikslerine de yer verilmesi. Bu muhteşem albümü mutlaka dinleyin! http://bit.ly/1wZlSxF (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 182. Sayısı

Adres Kıbrıs 182. Sayısı