1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bhujanga Woman Body
Bhujanga Woman Body

Bhujanga Woman Body

Bhujanga Woman Body

A+A-

Burhan Gürkan

Ülkemizde spora olan ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Bu bağlamda spor yapmak isteyenler farklı alternatifler arayışına giderken, tam bu noktada ihtiyaçları karşılaşayabilecek yeni bir işletme hizmete geçtiğimiz günlerde girdi.
Bhujanga Woman Body, geçtiğimiz günlerde Girne’de hizmet vermeye başladı. Üç genç iş kadınının bir araya gelerek hayata geçirdiği Bhujanga Woman Body, Kangoo Jumps, Yoga, Pilates, Zumba, Çocuk Yogası ve Çocuk Zumbası hizmetlerini sunuyor.

ÜÇ GENÇ İŞLETMECİ

İşletmenin 3 genç ortağı Birsen Hacıelmaz, Lale Cangil ve Menekşe Yenalın, küçüklüklerinden beri çeşitli dallarda spor yaparak büyüyen ve kendilerinin tabiri ile tam anlamıyla spor aşığı olan üç isim. 3 iş kadınının biraraya gelmesiyle ortaya çıkan muhteşem enerji sonucunda, her yaşta kadın, genç kız ve çocuğa spor yapma  aşkını, sağlıklı ve fit bir bedene sahip olma ayrıcalığını tattırma prensibi ile yola çıktı Bhujanga. Girne Karaoğlanoğlu ve Alsancak bölgesinde kadınlara ait bir spor kompleksinin bulunmadığını fark eden üç işletmeci, kadınların spor salonlarına giderek spor yapmak zorunda kaldıklarını, bundan dolayı bir araya gelerek kadınların ihtiyaçlarına yanıt veren bir merkez kurmaya yöneldiklerini belirtiyorlar.

MİSYON, MÜŞTERİLERİN ÖZEL HİSSETMESİ

Adadaki tek kadın spor merkezi olarak hizmete giren Bhujanga Woman Body’nin tüm detayları ve dizaynı kadınların ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanmış. İçerisinde duşları, soyunma odaları ve her ders için ayrı stüdyoları bulunuyor. Kadınları spor aralarında da düşünen Bhujanga Woman Body işletmecileri, müşterilerini özel hissettirmenin kendilerinin tek misyonu olduğunun altını çiziyor.

BHUJANGA NE DEMEK?

Peki Bhujanga ne demek? İşletmenin isimlerini seçerken özel bir isim için çalıştıklarını belirten Hacıelmaz, Cangil ve Menekşe, Sanskritçe kökenli Bhujanganasana’nın Kobra pozu anlamını taşıdığını ve bu duruşundan esinlenerek Bhujanga adını verdiklerini belirtiyorlar. Bundaki amaçlarının tüm kadınları yılan gibi ince, kıvrak ve esnek bir vücuda kavuşturabilmek.

UZMAN EĞİTMENLER

Alanında uzun yıllar eğitim almış ve hizmet vermiş, Fitness Federasyonu tarafından yetiştirilmiş eğitimli ve sertifikalı eğitmenler tarafından Kangoo Jumps, Yoga, Pilates, Zumba, Çocuk Yogası ve Çocuk Zumbası hizmetleri veriliyor. Alsancak’ta bulunan Bhujanga Woman Body, Green Petrol yanı, Cangil Plaza, Alsancak’ta kapılarını spor yapmak isteyen kadınlara açmış durumda.

Bu haber toplam 1965 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 139. Sayısı

Adres Kıbrıs 139. Sayısı