1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Belgesel filmimiz için ilk adımlar… “BU SEVDA BİTMEZ”
Belgesel filmimiz için ilk adımlar… “BU SEVDA BİTMEZ”

Belgesel filmimiz için ilk adımlar… “BU SEVDA BİTMEZ”

Belgesel filmimiz için ilk adımlar… “BU SEVDA BİTMEZ”

A+A-


Ali Yüksek
   Bu hafta sonu Demirat Şövalyeleri olarak gerçekleştirdiğimiz gezi bir anlamda yeni bir ilkin de başlangıcı sayılabilir… Önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamlamayı planladığımız "BU SEVDA BİTMEZ" adlı motosiklet konulu ve belgesel nitelikli filmimizin ilk çekimlerini 23 Şubat 2014 Pazar günü Kayalar köyü, Güzelyurt ve Yedidalga’da gerçekleştirdik.
   Bugüne kadar kazaya uğramış veya kazalarda kaybettiğimiz birçok motorcu dostumuzun anısına ithaf edeceğimiz film, Kıbrıs’ın genelini kapsayacak şekilde yapacağımız gezilerden alınan görüntülerle elde edilecek motosiklet konulu ilk belgesel film olma özelliğini taşıyacak.
   Bu nedenle ilk çekimlerini Girne’den başlattığımız gezide, Çamlıbel bölgesinde bizleri karşılamaya gelen Güzelyurt Mouflon-Omorfo Riders motosiklet grubu ile 6 Nisan’da Güzelyurt’ta gerçekleştirilecek motosiklet festivalini yerinde görmek ve bilgi almak için, demiratlarımızı Güzelyurt’a kadar birlikte sürdük.
   Daha sonra Gemikonağı-Yedidalga bölgesindeki Aspava Restaurant’ta birlikte yenilen yemekte dostluklar pekiştirildi ve yeni katılan arkadaşlar tanıtıldı.
   Kahve molası için Aspava Restaurant’ın Korsan gemisi tarzındaki platformunda toplu olarak alınan görüntülerle geri dönme hazırlıkları yapıp Lefkoşa-Dereboyu’ndaki Corner Pub’da günün yorgunluğunu atmaya çalıştık.
   Biraz yorucu ancak eğlenceli geçen bu güzel gezi, belgesel nitelikli filmimizin ilk çekimleri ile hafızalarımıza kazınmış iyi bir anı oldu…
Farklı mekan ve gezilerde buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 148. Sayısı

Adres Kıbrıs 148. Sayısı