1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. ‘adres kıbrıs’ 3 yaşında
‘adres kıbrıs’ 3 yaşında

‘adres kıbrıs’ 3 yaşında

‘adres kıbrıs’ 3 yaşında

A+A-

 

adres kıbrıs 3. yaşını geçtiğimiz hafta kutladı. Lefkoşa Domino’s Pizza’da yapılan kutlamada adres’e emek verenler bir araya geldi. 2001’in 1 Mayıs’ında yayın hayatına başlayan ve her Pazar Yenidüzen’le birlikte bayilerdeki yerini alan adres kıbrıs, 3. yaşını doldururken zirvedeki yerini koruyor. Genel Koordinatör Tayfun Çağra kısa bir konuşma yaptı ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti, adres’in ilk yılından itibaren bugüne kadar hep en başta olduğunu, bebek yaşında olmasına rağmen gelişmiş bir halde yayın hayatına devam ettiğini söyledi.

adres kıbrıs’ın grafik tasarımcısı Burçin Aybars’ın fotoğrafladığı kutlama gününde bir de 3. yaş pastası kesildi.


EMEK VERENLER NE DEDİ?

Filiz Uzun
Yenidüzen ailesi içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Adres Kıbrıs kurulduğundan beri katkı koymak ve o ekibin içinde olmak beni mutlu ediyor. Kıbrıs’ta yaşayan sanatçılarla, emek verenlerle, Kıbrıslı insanlarla yaptığım sohbetlerden ben de keyif alıyorum. Adres’e nice yıllar dilerim.


Stella Aciman
Adres dergisini, dolu içeriğiyle bir hafta boyunca okumak benim için ayrı bir keyif. Benim gibi dışarıdan gelen biri için ise ayrıca değerli çünkü dergide yazmaya başladığım günden itibaren, Kıbrıs'ı ve insanlarını çok daha iyi tanımaya, en önemlisi ise anlamaya başladım. Böyle bir derginin yazarı olmaktan dolayı mutluyum.


Dr. Mehmet Tufan
Adres Dergisi’ni ilk gördüğüm gün, bu ismin bende öncelikle evimin adresini çağrıştırdığını hatırlıyorum. Sonra başka insanların ev adresleri aklıma geldi. Sonra içeriğini inceledim. İş yeri tanıtımları yanında çok sosyal içerikli ve okuyan insanı eğiten, öğreten ve yönlendiren oldukça değerli yazarlardan oluşmuş bir yazar kadrosu olduğunu gördüm. Benim de bu yazar kadrosuna karşılıksız dahil olma teklifimin kabul görmesi beni oldukça çok sevindirdi. Adres dergisi okurlarına sağlıkta teknolojik gelişmeler ve bireysel sağlık bilgileri vererek yaşam tarzları konusunda onları yönlendirmek amacını güden yazılarıma Adres Dergisinin aracı olması beni insanlık adına sevindirmektedir.
Adres dergisi’nin üçüncü yayın dönemi sonunda, gittikçe artan ilgi ve okur sayısındaki artış, onun çok uzun yıllar, halkın hizmetinde kalacağının göstergesi olmaktadır.  Bana göre sosyal anlamda, tanıtım ve bilgilendirme amacını taşıyan Adres Dergisi’nin, ülkemizde büyük bir sosyal eksikliği doldurduğuna inanmaktayım. Dördüncü yayın yılı döneminde Adres Dergisine ve yayın kuruluna başarılar dilerim.


Musa Kayra
Yıllardır uzun soluklu haftalık dergi yayınlanmıyordu... Adres Kıbrıs bu boşluğu doldurdu... Konu yönünden zengin bir dergi oluşu nedeniyle, her türlü okuyucuya ulaşabilmeyi başarması ve geniş okuyucu kitlesine ulaşması, sevilen ve aranan bir dergi olduğunun kanıtıdır. Çıktığı ilk günden beri, Adres Kıbrıs gibi kaliteli bir dergide çizme sorumluluğunu taşıyarak, istisnalar dışında her hafta yeni çizgiler üretmeye çalıştım... Adres Kıbrıs çizeri olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum... Daha nice yıllar yayınlanması dileğiyle tüm emek verenleri kutluyorum. Tüm okuyucularımıza kucak dolusu sevgi ve selamlarımı iletiyorum.


Neriman Cahit
Adres’te ben K.T. Edebiyatı’nın yepyeni adımlar atışını görüyorum ve bu bana toplumsal yazım geleneğimiz için gün be gün daha da çoğalan bir umut veriyor… Gerçekçilik ve estetiğin birlikte yürüyüşüdür bu…


Tuncer Bağışkan
Adres’in büyük bir yazar kitlesi olması ve bu yazar kitlesinin farklı konularda yazılar yazmaları okurlara ve arkadaşlarıma göre ayrı bir nitelik kazandırıyor dergiye… Renkli ve kaliteli sayfaların olması adres’i saklanabilir, arşivlenebilir kılıyor. Uzun ömürlü olmasını dilerim.


Ersin Kaşif
Yenidüzen ailesine katıldığımdan bu yana yaklaşık olarak sekiz yıl geçti. Yenidüzen gezetesi, Yenidüzen Sanat Eki derken, son üç yıl da ADRES Dergisi’ndeki sanat yazarlığım devam ediyor. Özellikle ADRES dergisine olan ilgiden dolayı son derece mutluyum. Her konunun işlendiği, sanatın her dalının yer aldığı bu güzel derginin bir parçası olma imkanının bana yeniden verilmesinden dolayı, Yenidüzen yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Adres dergisi ile birlikte, sanat dolu yıllar geçirme ümidiyle, dergimizin üçüncü yılını kutluyorum.

Şirin Zaferyıldızı
Adres; çocukların da severek okudukları, okurken de özellikle kendi kültürlerini tanıma fırsatı buldukları bir dergi.
Eğitimsel boyutuyla da küçücük yaşta okuma alışkanlığını kazanmaları açısından da katkı yapmaktadır. Nice üretken yaşlar Adres.

Bu haber toplam 2332 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 159. Sayısı

Adres Kıbrıs 159. Sayısı