1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 90 farklı ülkeden, ayda 60 bin ziyaretçi…
90 farklı ülkeden, ayda 60 bin ziyaretçi…

90 farklı ülkeden, ayda 60 bin ziyaretçi…

90 farklı ülkeden, ayda 60 bin ziyaretçi…

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ın en kapsamlı emlak sitesi olmak için 2 yıl önce çıkılan yolda, ‘101evler.com’un başarısı…

Meltem SONAY

Emre Özgen İngilizce öğretmenliğinin yanında, genç bir yatırımcı ve bir işletmeci…
Kuzey Kıbrıs’ın en kapsamlı emlak sitesi 101 Evler.com’un yaratıcısı ve direktörü olan Emre Özgen’le 101evler.com’u konuştuk…
İnternetin hayatın çok büyük kısmında yer aldığı ve hayatı kolaylaştırdığı günümüzde, ‘emlak alım-satımı’ için de ‘internet’i kullanmak, daha kolay ve hızlı amaca ulaşmak için bir internet sitesi kurma amacıyla yola çıkan 101.evler, bugün emlak alım-satımında da ilk başvurulan yerler arasına girmeyi başardı…

St. Hilarion’dan esinlenme…
101 Evler’in aslında St. Hilarion Kalesi’nin halk arasında bilinen ismi olduğunu ifade eden Özgen, hem Kıbrıs’a özgü, hem de kolay hatırlanan bir isim olması düşüncesiyle bu ismi kullanmaya karar verdiklerini aktardı.
İki yıl önce kurulan sitenin misyonun, adadaki tüm emlakcıları ve emlak sahiplerini bir arada toplamak olduğunu ifade eden Emre Özgen, bu amaca büyük ölçüde ulaştıklarını da belirtiyor.

Tüm mülklerin bulunacağı bir platform…
101evler.com’un tüketicilere ihtiyaç duydukları kaynakları ve bilgileri en iyi ve en detaylı şekilde sağlayarak, tüketicileri desteklemeye odaklanan Kuzey Kıbrıs’ın en kapsamlı emlak sitesi olduğunu ifade eden Özgen, misyonlarının da Kıbrıs’ta emlak satın almak veya kiralamak için uygun olan tüm mülklerin bulunabileceği bir platform yaratmak olduğuna işaret ediyor.
Özgen, “101evler.com şeffaflık ve verimlilik ilkeleri üzerine kuruldu... Yaptığımız her şeyde amacımız, emlak sektöründe hem şahısların, hem de emlak acentelerinin daha etkili işlere imza atmalarına yardımcı olmak” sözleriyle amaçlarını özetliyor.

Halka ücretsiz, acentelerse yıllık belirli bir ücretle…
“Sitemiz halka tamamen ücretsizdir” diyen Özgen, kullanıcıların da iki sefer emlaklarını sitede ücretsiz yayınlayabildiğinin altını çiziyor.
Özgen, emlak acentelerininse yıllık belirli bir ücretle üye oldukları siteye sınırsız emlak yükleyebildiğini belirtiyor.
Emlak alıp satmak isteyenlerin siteye basit, hızlı ve güvenli bir şekilde üye olup emlaklarını 101evler.com’da yayınlayabileceklerini aktaran Özgen, “Üyeliklerle ilgili olarak da kullanıcılar bize diledikleri zaman telefon veya e- mail yoluyla ulaşabilirler” şeklinde konuşuyor.

90 farklı ülkeden aylık 60 bin ziyaretçi…
101evler.com’un bugün aylık 90 farklı ülkeden 60 bin ziyaretçiye ulaştığının altını çizen Emre Özgen,  sayının gün be gün arttığına da işaret ediyor.
101evler.com’un ziyaretçisi ülkelerin başında Kıbrıs, Türkiye, İngiltere, Libya, Rusya, Norveç ve Amerika’nın geldiğine işaret eden Özgen, “101evler.com olarak hedefimiz Kuzey Kıbrıs’ın emlak sektöründe bir numara olmaktı ve buna büyük emeklerle ulaştık… Her zaman en yukarıda olmak için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşuyor.

Bu haber toplam 1560 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 130. Sayısı

Adres Kıbrıs 130. Sayısı