1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 23 Mart Dereboyu, 6 Nisan’da Güzelyurt’tayız…
23 Mart Dereboyu, 6 Nisan’da Güzelyurt’tayız…

23 Mart Dereboyu, 6 Nisan’da Güzelyurt’tayız…

23 Mart Dereboyu, 6 Nisan’da Güzelyurt’tayız…

A+A-

 

Ali Yüksek

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen festivallerden, Güzelyurt/Omorfo motosiklet festivali 6 Nisan 2014 Pazar günü festival alanında gerçekleşecek.
Kuşkusuz en çok katılımlı etkinliklerden biri olan ve geçen yıl Festival’de ilki düzenlenen ve rekor sayılabilecek yaklaşık 270 motosiklet bir araya gelmiş ve motorsever katılımcılar eğlenceli bir gün geçirmişlerdi.
Bu yıl canlı müzik eşliğinde birkaç motorlu yarışmanın da düzenleneceği festival niteliğindeki şenliğe birçok motorcu grup ve kulüplerinin yanı sıra Bisiklet Federasyonu’nun da katılımı bekleniyor.
Bu vesile ile festivalin tanıtımı, daveti ve nezaket ziyareti anlamında yeni kurulan kulübümüzü ziyarete gelen “Mouflon Omorfo Riders” motosiklet grubu,  güzel bir sohbet sonrasında grup olarak Girne’yi dolaşarak yazdan kalma güneşli bir günün tadını çıkarmaya çalıştı.

DEMİRAT ŞÖVALYELERİ

Bu anlamda bölgesel etkinliklerin yaygınlaşması ile motosiklet kültürünün de gelişmesine vesile olacak bu tür faaliyetleri “Demirat Şövalyeleri” olarak her zaman desteklediğimizi memnuniyetle bildirir, emeği geçenlere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Ayrıca bu yıl, Güzelyurt moto-festival öncesinde sezonun ilk büyük motosiklet şenliğinin 23 Mart’ta Lefkoşa Dereboyu’ndaki Corner Pub’da gerçekleşeceğinin müjdesini vermek isterim. Lefkoşa bölgesinde bir ilk olması dolayısıyla çok sayıda motorcuyu bir araya getirmeyi amaçlayan ve ‘Cadde Motosiklet şenliği’ şeklinde gerçekleşecek olan etkinlik, her zaman olduğu gibi yine Pazar günü ve müzikli olarak icra edilecek.
Tüm katılımcılara sağlıklı, kazasız sürüşler dileğiyle, şimdiden iyi eğlenceler...
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 146. Sayısı

Adres Kıbrıs 146. Sayısı